julepynt

3 tips til at gøre din julepynt mere personlig

Julen er hjerternes fest. I denne tid åbner vi vores hjem og fylder det med kærlighed og glæde. Mens dagene bliver kortere og mørkere udenfor, pynter vi op med lys og farver indenfor. Når først julepynten kommer op, bliver dit hjem fyldt af en magisk stemning. Hver jul byder modebladene på nye trens og modefarver. Men julen behøver ikke at have nogen særlig farve for at være hyggelig. Det vigtigste er samværet med dem, du holder af. Måske du denne jul har lyst til at skille dig lidt ud med din pynt? Her får du tre tips til at gøre din julepynt mere personlig.

Brug arvestykker eller loppefund

Vil du gerne gøre din julepynt lidt mere personlig, gælder det om at finde de gamle arvestykker frem. Du har helt sikkert en kasse med gammel julepynt stående et sted. Eller også kan du gå på opdagelse i din families gemmer. De fleste af os samler en masse julepynt sammen i løbet af vores liv. Det kan være alt fra figurer, lys og kæder. Det er muligvis ikke i sæsonens modefarver. Måske det også er lidt slidt og brugt? Så er du helt sikker på, at ingen har noget helt magen til. Du kan også prøve at gå på opdagelse på loppemarkeder eller særlige julemarkeder. Her kan man ofte finde gamle og flotte figurer og pynt, som ikke længere kan købes.

Lav pynten selv

En anden god måde at få helt unik og personlig julepynt på, er at lave den selv. På den måde er du sikker på, at ingen andre har noget helt magen til. Hjemmelavet pynt ser ofte lidt anderledes ud end den, du køber i butikken. Men vil du gerne have et mere personligt look, er det kun en fordel. Er du ikke særlig kreativt anlagt, er der hjælpe at hente. Du kan nemt finde inspiration til alt fra julehjerter og spiselig pynt på nettet eller i bøger på biblioteket. Det er også et sjovt og hyggeligt projekt i tiden op til juleaften. Du kan for eksempel sætte en weekend af til at flette julehjerter og andet kreativ sjov. Det er en god måde at samle hele familien.

Få en personlig julekugle med navn

Du kan også vælge at få designet din julepynt. Hvad for eksempel med en julekugle med et personligt navn på? Den vil med garanti vække glæde i alle hjem. Find personlige julekugler her. Du kan for eksempel få lavet en kugle med din families navn eller en hilsen. På den måde har I en helt særlig pynt til netop jeres juletræ. Du kan også få skrevet navnet på en, du holdet af. Det kunne for eksempel være din mand eller dit barnebarn. Det viser vedkommende, hvor meget du holder af dem. Det er desuden en perfekt julegave. Og du har mulighed for at gøre den helt personlig. Du kan både vælge kuglen farve og tekst. Så er der nogen, der fortjener en særlig tanke i år?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *