Bliv skribent / blogger

bliv skribent på bedreboligliv.dk

Har du en forkærlighed for haven, boligindretning, motion, sundhed eller måske noget helt femte? Kan du godt lide at skrive og formidle budskaber om emner du holder af og interesserer dig for? Hvis ja, er det med stor sandsynlig dig vi mangler på vores hold af frivillige skribenter.

BedreBoligliv.dk er i høj grad drevet af frivillige skribenter, der elsker at skrive om alt mellem himmel og jord. Hvis du godt kunne tænke dig at skrive artikler, der bliver læst af flere tusinde personer hver eneste måned, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det står dig frit for, hvad du ønsker at skrive om, så længe det har en relevans til BedreBoligliv.dk.

Kontakt os på hej@bedreboligliv.dk, hvis du gerne vil høre mere om muligheden for at blive skribent/blogger her på siden. I din mail må du gerne skrive lidt om følgende:

 • Kort om hvem du er som person
 • Dine primære interesseområder: Motion, boligindretning eller noget helt tredje
 • Hvorfor du gerne vil være skribent her på siden

3 gode grunde til at blive frivillig skribent hos BedreBoligliv.dk 1. Du bliver bedre til at kommunikere og formidle budskaber på skrift

 2. Du får effektiv tekstforfatter-sparring og vejledning af redaktøren

 3. Vi skriver gerne en udtalelse til dig som du med fordel kan bruge på dit CV

Gæsteartikler er også velkomne

Hvis du ikke har lyst til at være en fast del af skribentteamet her på siden, har du også mulighed for at skrive en gæsteartikel i ny og næ. Denne mulighed er især noget for dig, der har din egen blog/hjemmeside – og som du gerne vil gøre mere opmærksom på. Hvis du gerne vil skrive en gæsteartikel her på siden, har vi en række kvalitetskrav du skal opfylde:

 • Artiklen skal være på min. 600 ord og give værdi for vores læsere
 • Den skal relatere sig til et eller flere emner her på siden
 • Billeder og illustrationer er meget velkomne så længe du har rettighederne til dem
 • Så få kommaterings- og stavefejl som muligt
 • Max. to udgående links i artiklen

Hvis du kan opfylde ovenstående krav, er du mere end velkommen til at sende din artikel til os.