Om

logo bedreboligliv

BedreBoligliv.dk er en side, der først og fremmest beskæftiger sig med alt inden for hus og have. I takt med, at online magasinet vokser sig større og får flere læsere, vil vi med tiden udvide med nye og spændende emner/fokusområder – for eksempel motion og sundhed.

Magasinets primære formål er at guide, vejlede og inspirere dig som boligejer til et bedre boligliv og dermed en øget livskvalitet.

Her på siden kan du forvente at finde et hav af artikler, guides, tests, videoer og meget mere om boliglivet, der alle er skrevet med henblik på at videreformidle relevant viden og inspiration til dig på en let-læselig og overskuelig måde. Artiklerne og indholdet du finder her på siden er alt sammen skrevet og lavet af passionerede boligelskere, der har en finger på ”boligpulsen”. Hvis du godt selv kunne tænke at skrive artikler om lige præcis dét, der interesserer dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Læs mere på siden ”Bliv skribent”.

Vidste du godt, at vi også har et nyhedsbrev vi udsender ca. én gang om måneden? Tilmeld dig og få super gode boligråd leveret direkte i din indbakke!

Vidste du godt, at vi også har et nyhedsbrev vi udsender ca. én gang om måneden? Tilmeld dig og få super gode boligråd leveret direkte i din indbakke!

Hvis du har kommentarer og-/eller input til nogle af artiklerne, er de meget velkomne. Dog forventes det, at du holder en sober tone og generelt bidrager med noget brugbart. Hvis du vil i kontakt med BedreBoligliv.dk, så benytter du blot kontaktformularen på kontaktsiden.

Du ønskes rigtig god fornøjelse her på BedreBoligliv.dk.

Vi anbefaler i øvrigt, at du følger BedreBoligliv.dk på de sociale medier, hvis du gerne vil læse de bedste artikler, deltage i konkurrencer og lignende som en af de første!

Vi findes på følgende medier: