3 tips til en hyggelig stue

Dette indhold er sponsoreret

Stuen er et rum med en helt særlig stemning, og den stemning være svær at indfri i indretningen af den. Men med den helt rigtige dekoration kan man opnå meget. I denne artikel kommer vi med tre tips, der vil hjælpe med at gøre stuen mere hyggelig. Du behøves ikke omrokere stuen helt og aldeles, eller gå ud og købe en ny sofa i dyre domme, du kan blot dekorere den fra ny med hygge i fokus.

Tekstiler

Tekstiler er i den grad noget, der er med til at skabe hygge. Tekstiler inviterer til komfort, og skaber en hyggelig stemning. Man kan med fordel hænge længe stofgardiner op i stuen for et roligt udtryk. Jo lettere et stof, du vælger, jo lettere et udtryk – for eksempel hør. Og derfor også jo tungere stof du vælger, jo tungere et udtryk – for eksempel velour. Et godt tip er også, at inkorporere et gulvtæppe i indretningen af din stue. Den kan både give lidt spil, men bidrager selvfølgelig også til hyggen. Placer eventuelt tæppet under sofaen og sofabordet, eller under lænestolene, så det får lov at indramme stuen og derfor hyggeområdet. Derudover, så vær ikke bange for at have mange tæpper og puder i sofaen, det ser nydeligt ud og er, ikke mindst, komfortabelt.

 Belysning

Belysning er enormt vigtigt, når det kommer til at skabe den rette stemning. I stuen kan man sagtens undvære en loftslampe og blot have belysning i form af gulvlamper, bordlamper og eventuelt en væglampe. På denne måde opnår man en mere hyggelig belysning, som også er nem at dæmpe, når man for eksempel skal se film i stuen. Tænk over, hvilke pærer du sætter i lamperne, for i stuen er der ikke som sådan behov for et skarpt arbejdslys, men blot et mere hyggeligt, dæmpet lys.

Plakater

Dekorerede vægge skaber hygge og gør at rummet føles mindre kedeligt og sterilt. Og et super godt valg til dekoration af væggene er plakater. Minida.dk har et stort udvalg af Plakater til stuen. Her kan man finde noget til enhver smag, og derfor også sætte et personligt præg på stuen, ved at vælge lige den plakat, der passer til en selv og ens hjem. Minida har blandt andet denne Plakat Barcelona Stadion, som er både æstetisk, minimalistisk, men også personlig, hvis man eventuelt har været i Barcelona, eller er fan af fodbold. Minida har hundredvis af andre plakater, så man kan garanteret finde en, der passer til lige præcis ens egen stue.

Ved hjælp af disse tre tips vil du opnå en hyggelig, men samtidig personlig stue. En stue, der indbyder til komfort, og som bare er rar at opholde sig i, både for dig selv, men også for dine gæster.