5 ting dit barn vil elske at have på børneværelset

Skal du til at indrette dit barns værelse, eller har du blot brug for lidt inspiration til en ny ting til børneværelset? Vi har her samlet fem sjove ting, som dit barn vil elske at have på sit værelse

Når dit barn bliver stort nok til at få sit eget værelse, bliver værelset hurtigt noget, som han eller hun stolt vil vise frem til enhver gæst i huset. Derfor bør du også gøre noget særligt ud af værelset og indrette det med de fineste møbler og sjoveste legesager.

Et legekøkken fyldt med sjove redskaber

Et af de helt store hit blandt næsten alle børn er et legekøkken fyldt med en masse redskaber og legemad. Børn kan få timevis til at gå med et legekøkken, hvor de både kan lege for sig selv og sammen med forældrene eller legekammeraterne. Et legekøkken er oplagt på børneværelset og kan bruges allerede fra omkring halvandet års alderen og mange år frem. På grund af dets popularitet er det i dag muligt at købe mange forskellige typer af legekøkkener, og af tilbehør kan man få alt fra is og kager til gryder og piskeris.

Tumlemøbler fra bObles

Tumlemøblerne fra bObles er nogle helt fantastiske multifunktionelle legemøbler, der er formet som forskellige dyr i flotte farver. De sjove møbler er designet til kreativ leg, og til at børn dermed kan udvikle deres sansemotoriske udvikling. Det er ikke kun et siddemøbel, men derimod møbler, som børnene kan tumle på og danne sig nogle kropslige erfaringer. bObles passer ikke kun perfekt til børneværelset, men kan også sagtens bruges som fine møbler i eksempelvis stuen – især på grund af muligheden for at vælge dem i afdæmpede farver.

En hyggelig lille hule i et legetelt

De fleste børn synes, det er rigtig hyggeligt at lave en lille hule, hvor de selv kan sidde og lege eller invitere legekammeraterne med ind i. Hvis der ikke lige er et oplagt sted på børneværelset, hvor man selv kan lave en hule, er et legetelt en ideel løsning. Der er rigtig mange valgmuligheder, når det gælder om at finde det rette legetelt, og der er også flere forskellige størrelser, så det er let at finde et passende legetelt til børneværelset. Det er blandt andet muligt at finde et sjovt indianertelt, et lille prinsesseslot, et almindeligt hus og meget mere, som børnene kan få nogle sjove og fantasifulde lege ud af.

Selvlysende stjerner eller sjove LED-lamper

Børn har også brug for nogle trygge rammer – især når de skal til at lægge sig til at sove alene på deres værelse. Derfor er det en god idé at skabe en hyggelig stemning med små lys, så børnene ikke bliver bange i mørket. Det kan du eksempelvis gøre ved at sætte selvlysende stjerner eller hele solsystemet op i loftet, som de fleste børn synes er sjovt at kigge på, inden de falder i søvn. Du kan også finde forskellige sjove LED-lamper, der er formet som en måne, en pære eller forskellige dyr og giver en hyggelig belysning i værelset.

Et legetæppe med et sjovt motiv

Når du skal ud at finde et tæppe til børneværelset, kan du lige så godt gå efter et tæppe, der kan bruges til leg. Et legetæppe gør det nemt for børn at bruge deres fantasi ved at bruge tæppet som en del af legen. Når det kommer til at finde de rette legetæppe, er der rigtig mange valgmuligheder og størrelser. Du kan eksempelvis købe et legetæppe med en by, hvor børn kan bruge deres legebiler til at køre rundt på de små veje, en bondegård, hvor børnene kan lege med en masse små dyr, eller et tæppe med brætspil, hvis der bliver lidt trængt på hylden med spil.

Det nævnte legetøj og møbler til børneværelset finder du alt sammen hos Legeakademiet.dk. Her finder du altid et stort udvalg af udviklende og lærende legetøj samt fine ting til børneværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *