Arbejder du ofte hjemmefra?

Så er du langt fra den eneste. Flere og flere danskere arbejder nemlig hjemmefra, og det er blandt fordele som arbejdsro og større disponering af egen tid, der får os til at blive hjemme. Men når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt med den rette indretning, så du har de bedste forudsætninger for et motiveret og effektivt arbejde. Læs med her, og få inspiration til kontormøbler og artikler, du bør have i dit hjemmekontor. 

Skrivebordet og stolen er essentielle møbler i kontorindretningen. Det er eksempelvis vigtigt med en kontorstol, hvor du kan holde til at sidde i mange timer ad gangen, og som du kan indstille, så altid har den bedste arbejdsposition. Det samme gør sig gældende for et skrivebord, hvis plads skal indbyde skal arbejde, men som samtidig giver mulighed for at kunne lægge arbejdsopgaver væk i en skuffe. Du kan med fordel vælge et hæve-sænke-bord, hvis du gerne vil have mulighed for at skifte mellem en siddende og stående arbejdsposition. Derudover er det også vigtigt med det rette kontortilbehør blandt andet i form af hæftemaskiner, klipse og linealer, der gør arbejdsdagen lettere. Når du er på udkig efter gode kontorprodukter, kan du se mere her. Her finder du alt fra kontormøbler og elektronik til printerpatroner og papir, og du finder derfor med stor sandsynlighed også det, du mangler til dit hjemmekontor.

Tilbehør, der er er lidt udover det sædvanlige

En af fordelene ved at arbejde hjemmefra er også, at du har mulighed for at indrette kontoret, som du har lyst. Indretningen betyder nemlig meget for vores personlighed, og med den rette indretning skaber du et godt arbejdsmiljø for dig selv. Derudover er det i virkeligheden nogle gange de må detaljer, der er med til at gøre den store forskel. Måden, hvorpå billederne hænger, eller rækkefølgen mapperne står placeret i på reolen.

Når du forventer lidt ekstra af dit tilbehør, er Georg Jensen et oplagt valg for dig. Det danske mærke, der har mere end 100 års erfaring inden for faget, fremstiller produkter i unik håndværksmæssig kvalitet. Især når det gælder produkter til hjemmet, formår Georg Jensen at lave design med fokus på både funktionalitet og skønhed. Eksempelvis vil en lysestage fra Georg Jensen tilføje en særlig varme og energi til kontoret, ligesom en skål i tidløst design vil inspirere til kreativt arbejde. Georg Jensen fremstiller produkter til enhver boligindretning, og du finder alle de eksklusive materialer som eksempelvis aluminium, glas, guld og messing. Se udvalget her, og find produkterne, der passer til din kontorindretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *