Bedst i test – Sodastream

Annonce:

Vi ved alle sammen godt, at det ikke er sundt med sodavand, men alligevel er det en ting, mange nyder til hverdag. Dog kan det godt koste mange penge i længden, og man kan blive helt afhængig af det, hvilket kun gør det endnu dyrere. Det kan dog godt lade sig gøre at gøre det billigere med en Sodastream. Og så er det tilmed bedre for miljøet.

Hvad er det?

En Sodastream er en maskine, der kan lave brus i vand, hvortil man så kan vælge at tilføje den smag, man ønsker. Sodastream har et hav af forskellige muligheder, og uanset om man er til cola eller appelsinvand og alt derimellem, kan man købe det. Fordelen ved at købe Sodastream, er at man slipper for at gå ned med pant og at slæbe mange kilo med hjem. Siruppen fås i en lille flaske, der kan lave mange liter sodavand, og denne sirup er ikke tilsat konserveringsmidler. Den holder derfor kortere tid, men er sundere at drikke.
Man bruger en Sodastream ved at montere trykflasken og derefter fylde den medfølgende flaske op til stregen. Derefter skrues den fast i maskinen, og man holder knappen inde. Dette udløser gassen. Man styrer selv hvor meget brus, man ønsker, men flasken laver nærmest en hvæsende lyd, når den ikke kan rumme mere gas. Derefter doserer man sin sirup i sirupflaskens låg og hælder det ned i det brusende vand. Og voila, man har sodavand.

Bedst i test Der findes utroligt mange forskellige Sodastream maskiner, og de er blevet populære igen efter slut 80’erne, hvor de fik deres breakthrough. Det kan derfor være lidt af jungle at finde ud af, hvilken er bedst. Se mere om de bedst testede sodastream via linket.
I denne test har man haft fokus på brugervenlighed, vægt og gasforbrug. Sodastreamen skal være nem at bruge, så trykflaskerne skal være nemme at påmontere, og vandflasken skal være nem at skrue i. Den skal være til at kunne have stående på bordet, så man altid kan have sodavand klar til gæster eller en hyggestund. Derudover har de kigget på, hvad der følger med i pakken, når man køber en. Som regel er der en flaske og en trykflaske med, men det kan variere.
Vandflaskerne kan som udgangspunkt ikke tåle opvaskemaskine, men man kan få flasker, der kan tåle det. De er en anelse dyrere, men det kan betale sig for at få dem rengjort nemmere