bernard schottlander lampe

Bernard Schottlander lampe – 3 smukke modeller til hjemmet

Bernard Schottlander var en meget berømt designer og skulptør, der i tidens løb har lavet nogle af verdens flotteste lampedesigns. Hans lamper er den dag i dag stadig meget populære blandt designelskere, og det skyldes især deres meget unikke og tidsløse design.

Vi har fundet tre af Bernard Schottlanders mest populære lamper, der vil passe perfekt ind i ethvert moderne hjem. Lamperne er uden tvivl noget for dig, der går op i god og moderne indretningsstil og som samtidig har brug for lidt ekstra lys i hjemmet.

Mantis S1 – Gulvlampe

gulvlampe bernard schottlander

Mantis S1 gulvlampen i stål er en sand designklassiker af Bernard Schottlander. Gulvlampen har et meget industrielt udtryk, hvilket harmonerer ganske godt med tidens trends. Mantis S1-lampen er oplagt at stille i nærheden af sofaen eller lænestolen, hvor du af og til har behov for ekstra lys for eksempel i forbindelse med læsning. Armen kan justeres i fem forskellige positioner. Lampehovedet og armen kan henholdsvis vippes og drejes 27 og 180 grader. Gulvlampen er lavet i kvalitetsfyldt stål.

Mantis S1 gulvlampen er set til 7.950 kr. hos Trendyliving.dk.

Kan også fås i grå-grøn/sort.

Mantis S2 – Væglampe

væglampe bernard schott

Denne smukke Mantis S2-væglampe i stål fra Bernard Schottlander er perfekt at hænge i hjemmet, hvis du gerne vil have et lampedesign i verdensklasse. Det elegante lampehoved passer glimrende til det lidt spinkle stel. Lampen kan drejes 180 grader og lampehovedet kan vippes med 27 grader.

Mantis S2 væglampen forhandles hos Trendyliving.dk og er set til 7.450 kr. 

Kan også fås i grå-grøn/sort.

Mantis S3 – Bordlampe

bordlampe bernard schottlander

Har du et bord, der trænger til lidt ekstra lys, så er denne Mantis S3 bordlampe i stål lige noget for dig. Lampen som er designet af Bernard Schottlander tilbage i 1951 egner sig rigtig godt til det moderne hjem. Bordlampen kan indstilles i mange forskellige positioner alt afhængig af, hvad du har brug for. Der er ingen tvivl om, at Mantis S3 er en designerlampe i absolut verdensklasse.

Mantis S3 bordlampen kan købes hos Trendyliving.dk for 4.450 kr.

Kan også fås i grå-grøn/sort.

Info om Bernard Schottlander

Bernard Schottlander var en britisk og tyskfødt designer og skulptør i verdensklasse. Han blev født i Tyskland, men kom meget hurtigt til England, hvor hans karriere for alvor tog fart. I England brugte han meget tid på at svejse og studere skulptur på Leeds College of Art. Der er ingen tvivl om, at hans imponerende evner til at svejse og skabe flotte skulpturer havde en meget positiv effekt på de lamper m.m. han kom til at designe i fremtiden.

Tilbage i 1952 skabte Bernard Schottlander den populære lampeserie ved navn Mantis. Schottlander gjorde meget ud af at skabe et lampedesign, der var unikt og samtidig tidsløst. Som du kan se på ovenstående modeller, så bærer lamperne præg af et meget enkelt og unikt design, der passer til alle hjem. Mantis-serien passer især godt til hjem, der har en meget enkel indretning.