kontakt

Billigere bolig med selvstændigt strøm

Der er mange penge at spare ved at optimere energiforbruget i din bolig, og med en energirapport fra Modstrøm får du en grundig gennemgang af din boligs energiforbrug. Modstrøm, der er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab, sparer dig for både penge og energi. Hos energiselskabet skal bæredygtighed kunne betale sig, og det hele starter med at få et overblik over dit energiforbrug.

Beregn dit energiforbrug, og få en uafhængig energihandlingsplan af Modstrøm for din bolig. Det er naturligvis ganske gratis, og når du har modtaget beregningen, vil en af Modstøms erfarne energivejledere kontakte dig. Vejlederen vil helt uforpligtende kvalitetssikre din beregning og hjælpe dig med at omsætte rapporten til konkrete energiforbedringer. Disse energiforbedringer kunne eksempelvis være i form af isolering, solceller eller nye vinduer, og rapporten giver dig også et overblik over de mulige energimæssige besparelser.

Energiberegneren tager udgangspunkt i dit nuværende energiforbrug i din bolig, men gør sig ikke til dommer for, om energiforbruget er for højt eller lavt. Beregneren bygger blandt andet resultaterne på lokale energipriser og skattesatser, samt energiberegnerens databaser og standardværdikataloget. Derimod fortæller beregneren dig, hvor der er potentiale for at sænke dit forbrug og opnå besparelser, der er til gavn for både miljøet og din daglige økonomi.

Smarte bladholdere

Når du har styr på strømmen, kan du slappe af på sofaen med ekstra god samvittighed. Og er der noget så afslappende som en god avis eller er et farvestrålende magasin, når du skal koble af? Nej, vel? Men hvis du gerne vil undgå, at din stue bliver forvandlet til et stort rod af papir, skal du naturligvis anskaffe dig en bladholder fra Jacobsen Møbler.

Det er nemlig ikke nok at have styr på, hvad der sker ude i verden, og hvad der er de nyeste tendenser – det er nemlig også vigtigt at have styr på sine aviser og magasiner, hvis du vil slippe for unødigt rod. Selvom en bogholder er et meget overset møbel, når det kommer til boligindretning, så gør den stadig hverdagen mere overskuelig. En bladholder er, som navnet også antyder det, nemlig en holder, der tager sig af din avis eller dit magasin, når du er færdig med at læse. Bladholderen har altså en særlig praktisk funktion, der gør det nemt at holde styr på sit læsestof. Uanset om du læser i stuen, soveværelse eller sågar på badeværelset, finder du den rette bladholder for dig hos Jacobsen Møbler. Jacobsen Møbler, der er en privatejet virksomhed med kvalitetsmøbler, har nemlig en bladholder til ethvert rum.

Men en bladholder er mere end bare en bladholder. Hos Jacobsen Møbler finder du bladholdere, som supplerer resten af boligens indretning. Du finder blandt andet holdere og i forskelligt lækkert materiale og farver, så du altid kan have bladholderen, der passer til dit personlige udtryk. Derudover finder du hos Jacobsen Møbler altid tilbehør af højeste kvalitet og med populære mærker som LindDNA, Ferm Living og House Doctor, kan du være sikker på, at der bliver passet på dine aviser og magasiner med stil. Følg linket til udvalget her, og vælg din favoritholder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *