Brug weekenden i Aalborg

Annonce

En weekend i Aalborg kan være det hele værd. Brug weekenden i Aalborg med hele familien og nyd en dejlig og afslappende gåtur i Aalborgs hyggelige parker eller hav en aktiv dag på Aalborgs mange sportspladser. Mulighederne er uendelige!

Vi har valgt at dele nogle af Aalborgs oplevelser til dig, der er på udkig efter noget at lave på din weekendtur i Aalborg.

Gode ideer som inspiration til weekendtur i Aalborg:

Et besøg på Aalborghus slot

På Aalborghus Slot, der ligger lige ved siden af Aalborg Havn, finder du flere udstillinger, hvor du kan opleve livet tilbage, da slottet blev bygget i 1527 og lære om hvordan tingene har ændret sig gennem tiden.

Aalborg Domkirke

En skjult skat i Aalborg er Aalborg Domkirke, som blev nævnt første gang i 1459 og siden er blevet en af Danmarks vigtigste renæssancebygninger.

Shopping

Aalborg er den perfekte by for dem, der elsker at gå shop amok. I byen finder du masser af butikker i de hyggelige gågader, hvilket gør at du har en perfekt mulighed for at skabe en hyggelig shopping dag.

Aalborg Zoo

Den Zoologiske have i Aalborg har åbent 363 dage om året, og har over forskellige eksotiske dyrearter, der står klar til at præsentere sig selv til dig og hele familien.

Vestre Fjordpark

Aalborgs svar på et stort aktivitetsområde og friluftsbad, er Vestre Fjordpark. Her er der gode muligheder for at skabe en rigtig hyggelig dag.

Oldtidsminder

I Aalborg finder du også et af Nordens fineste oldtidsminder, Lindholm Høje. På Lindholm Høje er der fundet grav- og bopladser fra både den germanske jernalder og vikingetiden. Et sted der helt klart er besøget værd, og hvor du kan få et indblik i hvordan tingene så ud i gamle dage, langt før den moderne tid som vi er i.