Derfor er kontinentalsengen den mest populære sengetype

Annonce

Det er ikke just nogen hemmelighed, at du kan vælge mellem et stort udvalg af senge på det danske marked. Disse senge adskiller sig fra hinanden på flere punkter, og der findes endda flere forskellige sengetyper.

Der er stor forskel på, hvad danskerne foretrækker, når det kommer til sengetyperne, men det er dog særligt kontinentalsenge, der er blevet populære på det danske marked. Det er naturligvis ikke uden grund, at det forholder sig på denne måde.

Tværtimod er det en type seng, der udmærker sig på op til flere punkter, hvilket har ført til, at det er blevet det foretrukne valg blandt danskerne. Ønsker du at vide mere om, hvad der har resulteret i sengetypens store popularitet, skal du blot læse med herunder.

De yder en sublim komfort

Den primære grund til, at danskerne er vilde med kontinentalsenge er, at de yder en sublim komfort. Det er nemlig en seng, der består af hele tre madraslag, der alle er med til at øge den komfort, der ydes af sengen.

Det er de færreste, der ikke går op i at have en seng, der byder på en komfort, der er i top. Som følge af dette, er der rigtig mange, der ender med at vælge en kontinentalseng, når de køber en ny seng.

Køber du f.eks. en kontinentalseng hos BedreNaetter.dk, vil du også kunne sammensætte den på egen hånd. Det vil sige, at du selv kan vælge de madrasser, du gerne vil have, at din nye seng består af.

Giver god støtte til hele kroppen

En god seng skal ikke blot kunne yde god komfort. Det er også vigtigt, at den giver korrekt støtte til hele kroppen. Det er nemlig afgørende for, om du vil føle dig frisk og veludhvilet, når du vågner om morgenen.

I modsætning til en almindelig boxmadras, får du også en springmadras i en kontinentalseng. Det er en madras, der er med til at sikre, at du får god støtte, da den indeholder særlige fjedre, der er inddelt i komfortzoner.

Ønsker du at være sikker på, at hverken komfort eller støtte bliver et problem, hvis du skal købe dig en ny seng, kan det derfor meget vel være en kontinentalseng, du er på jagt efter.

Er billigere end en elevationsseng

Pris har også noget at skulle have sagt for de fleste, hvis de vil købe sig en ny seng. Af denne grund er der mange, der ender med at fravælge en elevationsseng, da en sådan seng som regel er dyrere, end en kontinentalseng.

Der er mange, der mener, at det ikke er nødvendigt at have elevation i sin seng, hvorfor de ikke ønsker at betale for det. Dette får dem i stedet til at erhverve sig en kontinentalseng.

At det er den mest populære sengetype, er dog ikke ensbetydende med, at det også er det rette valg for dig. Hvis du har planer om at købe en ny seng, er det derfor vigtigt, at du vælger med afsæt i dine egne præferencer og kriterier.