isolering rockwool

Derfor skal dit loft være isoleret ordentligt

Har du en mistanke om at dit loft kunne trænge til en efterisolering? Eller står du måske midt i et nybyggeri, og savner information om loftisolering? Så skal du læse med her. Vi giver dig nogle gode grunde til hvorfor loftisolering er så vigtigt. Herefter er det din opgave at finde et firma f.eks. i Holstebro, der kan hjælpe dig med den vigtige opgave.

Det kan ofte bedst svare sig at få et professionelt firma til at udføre isoleringen af loftet. Det skal gøres ordentligt og grundigt og dette kræver ekspertise. Denne ekspertise kan du f.eks. finde hos professionelle firmaer i Struer. God isolering af loftet er en god investering, der kan svare sig både på den korte og lange sigt. Det er en investering i et godt indeklima for dig og din familie, det er en investering i en lavere elregning og det er en investering i husets værdi, der vil stige, hvis huset er isoleret godt.

Spar penge på varmeregningen

Hvis du bor i et hus, hvor loftet ikke er isoleret godt nok, kan du uden tvivl spare penge på din elregning, hvis du får det isoleret grundigt. Selvom det måske kan virke som en stor udgift, når du skal hyre professionelle håndværkere og betale for noget godt isoleringsmateriale, er det altså en investering, der kommer igen på den lange bane.

Loftet skal være isoleret grundigt for at holde på varmen i huset. Det er helt simpelt – hvis det ikke er isoleret godt nok, slipper en stor del af varmen ud og dermed kommer du til at bruge mange flere penge på varmen, end det egentlig er nødvendigt. God isolering forhindre desuden kold luft i at komme ind i huset. et godt isoleret hus vil altså holde på varmen og forhindre kold luft i at slippe ind. Hvis du får isoleret dit hus godt og grundigt, kan du være heldig at kunne spare helt op til 25% på din elregning. Det er da helt klart en besparelse, der kan mærkes.

Få et bedre indeklima

En bonus, der også kan være fordelagtig for mange familier er, at grundig isolering af loftet kan være med til at forbedre indeklimaet i huset. Dette sker først og fremmest ved at isoleringen er med til at sikre, at der ikke kommer fugt ind gennem taget. Hvis der kan komme fugt og vand ind, kan man risikere at der opstår skimmelsvamp og vandskader, hvilket giver et meget dårligt og skadeligt indeklima.

Har du mistanke om at der er risiko for at der kan opstå skimmelsvamp som resultat af fugt, der slipper ind gennem taget, skal du altså meget kraftigt overveje at få isoleret taget godt. Skimmelsvamp kan være meget skadeligt for dig og din familie og er ikke noget, man skal tage let. At isolere sit loft godt er dermed ikke kun et spørgsmål om at spare penge på elregningen. Når du har taget beslutningen om at loftet skal isoleres, kan du med fordel tage kontakt til et professionelt firma.

Læs også:

Loftisolering – Hold på husets varme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *