Det skal du give din veninde i indflyttergave

Annonce:

Har du en veninde, der lige er flyttet ud for første gang, som har købt sin første bolig eller som bare er flyttet til et helt nyt hjem? Uanset hvad er det en rigtig spændende oplevelse for hende, som du måske gerne vil fejre ved at give hende en indflyttergave. Det er en hyggelig måde at sige tillykke med det nye hjem på.

Giv hende en fed plakat

Det kan være svært at købe noget, der skal passe ind i en andens hjem. Din veninde har garanteret en klar plan om, hvordan hendes nye hjem skal se ud. Så hvordan finder du noget, der passer ind i det billede?

Du kan f.eks. vælge at købe hende en fed plakat. Der findes nemlig så mange forskellige plakater, så du kan helt sikkert finde en, der falder i hendes smag. Det kan være, at hun er vild med nogle bestemte farver, mønstre, citater el.lign. Så kan du finde en plakat, der passer til det. Lige så snart en plakat kommer i en ramme, så kan den pynte så fint på hendes vægge.

Du kan finde andre idéer til gaver til hende her.

Tag hende med til en massage

Det kan godt være rigtig hårdt at flytte. Det kan det være både fysisk og mentalt. Hvis du gerne vil forkæle din veninde efter sådan en hård flytning, kan du tage hende med ud og få en massage. Det er lige præcis, hvad en øm krop har brug for efter sådan en omgang.

Når din veninde står midt i sådan et flytterod, kan det også godt være lidt overskueligt at være derhjemme nogle gange lige i starten. Derfor kan det netop være, at hun har brug for at komme lidt ud, så hun kan tænke på noget helt andet og bare blive forkælet.