Er det tid til en home makeover?

Har corona sat alle planer om rejser og oplevelser i udlandet med kæresten, familien eller vennerne? Så kan du med god grund og samvittighed i stedet overveje, om du ikke skulle bruge tiden og energien på at få hjemmet til at skinne. Måske du har et badeværelse, der trænger til en opgradering eller blot nogle vægge i hjemmet, der blot trænger til en ny farve. Herunder får du inspiration og tips til, hvordan du kan opgradere hjemmet – både med det lille og det store budget.

Hos KreditNU kan du ansøge om et billigt kviklån fra 4.000 – 25.000 kroner på ganske få minutter og få pengene udbetalt samme dag. Lånet er helt uden månedlige renter, og du har dermed mulighed for at kunne finansiere din home makeover – stor som lille, for ganske lave omkostninger.

Den store renovering

Den store renovering i hjemmet kunne f.eks. være en udskiftning af det nuværende køkken, hvis det nuværende har set bedre dage. Har du f.eks. et ældre køkken fra 80’erne eller 90’erne, vil du højst sandsynligt gerne have køkkenet skiftet ud med et nyt. Men en renovering af dit gamle køkken behøver slet ikke være nogen stor udgift, hvis du ikke har de helt store ændringer til den nuværende indretning, og hvis grundelementerne stadig er i fornuftig stand. Du kan nemlig nøjes med at skifte køkkenlåger og bordpladen ud, det er nemlig disse elementer, der typisk kendetegner alderen på et køkken. Vælg eksempelvis noget mere nutidigt og moderne – f.eks. hvide låger og en bordplade i kvarts eller natursten. Du kan også blot nøjes med nye greb, der kan være med til at gøre en stor forskel for en meget lille pris. Udskiftningen eller opgradering af køkkenet kan i øvrigt være med til at forøge værdien på din bolig.

Den lille renovering

Hvis du ikke har pengene til et nyt køkken eller et nyt badeværelse kan du også få et næsten helt nyt hjem med ganske få midler. Du kan f.eks. overveje at male væggene. Måske er du blevet træt af den kedelige hvide farve, eller måske er væggene ikke længere så hvide, som de var, da du flyttede ind? En genopfriskning af vægfarven kan gøre en stor forskel for ganske få penge – især hvis du klarer det hele selv.

Du kan også overveje at slibe gulvene, hvis dit gamle plankegulv ser noget nedslidt ud. En gulvafslibning kan være en mere kostbar omgang, da du i de fleste tilfælde er nødt til at hyre en professionel. En billigere løsning vil være at blot få gulvet overfladebehandlet, som også kan give gulvet et helt nyt og frisk look.

Den hurtige renovering

En god, gammeldags oprydning kan også gøre underværker. Det kan nem nemlig, ifølge netmediet jubii, være en rigtig god ide, hvis du får smidt ud af dine gamle genstande. Først og fremmest får du tømt godt ud i krogene, og det giver også en masse ro i sindet, at du ikke har en garage, der er fyldt til randen med gamle flyttekasser fyldt med gammelt tøj og elektronik, du ikke har brugt i årevis. Ligeledes er der også her en god mulighed for at tjene hurtige penge, som du så kan sætte til side til en større renovering i fremtiden.