Er du i tvivl om, hvornår du skal afhøvle dine gulve?

Annonce

Det kan ofte være for iøjnefaldende og ærgerligt at se noget slidt trægulv i sit hus. Den slidte overflade kan nemt ændre hele facaden på ens hjem, og derfor kan det være en god ide at få det slebet, for netop at vedligeholde sit hjem.

Ofte har mange ældre hjem fine kvaliteter, der gør det attraktivt at bo i et ældre og klassisk villa, dog kommer huset ofte med slidte gulve, der har for slidt træ, og træ der generelt bare er blevet for misfarvet. Dette er med til at ændre meget af hjemmet, og derfor kan man forvente at hjemmet efter en god slibebehandling eller gulvafhøvling, vil komme til at se helt nyt ud, og dit hjem vil endelige få det nye glimt, som den længe har manglet.


Slib gulvet, før du gør andet ved det

Der er ingen grund til at gøre andet ved gulvet, før det er blevet slebet. Du sliber nemlig overfladen af, så hvis du vil lakere eller gøre andet ved gulvet, så skal det vente til efter gulvet er slebet.

Afslibning er en god måde at give gammelt gulv helt nyt liv. Gulv er en stor del af ens hjem og derfor er det meget iøjnefaldende at have at have uplejet og gammelt gulv. Så tøv ikke med at klikke ind på dette link, og find gode tilbud på den behandling, du ønsker: https://andersenhansengulv.dk/vi-tilbyder/gulvafhoevling.

Slibning af gulv – hvordan bliver det gjort?

Der vil blive et godt resultat, når man bruger nye maskiner, da de netop er skånsomme mod gulvet, det er også derfor vigtigt at vedkommende er erfaren med maskinerne, for netop at kunne passe på dit gulv. Derudover kan du få to forskellige slags slibninger. Man kan bestille let slibning, hvis gulvet blot er træt og har brug for at blive løftet op i looket. Denne behandling er god, hvis gulvet ikke er for slidt, men blot kræver en grundig pleje. Den anden mulighed ville være afslibning, hvor man er nødt til at behandle gulvet på ny. Gulvafhøvling er også muligt at bestille.

Gulvafhøvling

Hvis du har et meget slidt gulv, vil gulvafhøvling også virke. Hvis gulvet er fyldt med mange splinter og er for ru, vil denne behandling være nødvendig.