Få en god, billig havetrampolin til børnene

Hvis du har en have og har du børn, er der en ting du absolut bliver nød til at købe. En trampolin. Ikke alene er der underholdning til børn og barnlige sjæle i timevis det er også fantastisk motion og alle kan være med. Fra små til store børn, fra tynde til tykke.

Det har ingen betydning, alle kan være med. Der er intet så fantastisk som at se et barn komme ned fra en trampolin, rød i hovedet men med et lykkeligt smil. Det øger samtidig børnenes balance og motorik.

Køb en stor trampolin af god kvalitet

Når du skal vælge en havetrampolin, så vælg en af en god kvalitet. Det er ikke det samme som at du skal gå efter den dyreste der er, men det er vigtigt at den overholder nogle kvalitetskrav. Denne hjemmeside har mange billige havetrampoliner af god kvalitet.

En trampolin af god kvalitet, har længere og tykkere fjedre, hvilke giver en større spændstighed og et langt bedre afsæt. En trampolin, hvor du ikke kan hoppe, er der jo ikke meget sjov ved.

En kraftigere hoppedug vil også kunne holde til flere kilo.

Stålstængernes tykkelse og hvor mange lag rustbeskyttelse, de har fået har stor betydning for hvor trampolinens levetid.

En trampolin står udenfor det meste af året i al slags vejr. De dele der først bliver ødelagt er de blødere dele som beskyttelseskanten og sikkerhedsnettet.

De 2 ting der skal sikre at det er sikkert for dine børn at hoppe uden at komme til skade. Beskyttelseskanten sikker at fødder og arme ikke kommer i klemme og at en af fjedrene ikke kan blive løse og bore sig ind i benet.

Sikkerhedsnettet sikre at dine børn kan hoppe så højt og vildt de har lyst til uden at risikere at falde ud og ned på jorden.

Hvor skal trampolinen placeres?

Du skal sikre dig at jorden hvor du stiller trampolinen er fast og jævn og det må ikke været et område hvor der kan samles regnvand.

En anden ting der er vigtigt at sikre sig, er at den ikke står under et træ, så børnene ikke rammer en gren når de hopper. Samtidig så er det vigtigt at for at undgå at få grene og blade ned på hoppedugen.

Sikre jer at trampolinen ikke står så den genere naboen og børnene ikke kan kigge ind over hækken. Samtidig kan børnehvin, uanset hvor glade på sigt godt genere selv den sødeste nabo.

Er en nedgravningstrampolin en god ide?

En mulighed frem for en traditionel havetrampolin er en nedgravningstrampolin. Hvis du syntes den fylder for meget eller er for generende for naboerne er en nedgravningstrampolin en mulighed.

I stedet for ben graver du et 75 cm dybt hul i græsset. Fordelene ved en nedgravningstrampolin er, at den er stormsikker, da den ikke kan tages af blæsten.

Trampolinen er mere stabil og derfor mere sikker end en traditionel trampolin. Samtidig er den nemmere for børnene at komme på end en almindelig trampolin og kan i princippet være at lege på hele året.

Sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *