Få fyldt de tomme vægge ud med kunst, der udtrykker din personlighed

ANNONCE: Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal pynte sit hjem med. Skal det hele passe sammen til ét tema, eller bør man fokusere på et farveskema? Skal det være minimalistisk eller kitsch? Det kan også hurtigt blive besværligt, når man begynder at tænke i teksturer. Et originalt maleri kan koste mange penge, men det kan også være den hurtigste måde at skabe lidt tekstur på de ellers så flade og kedelige vægge. Reelle penselstrøg, især inden for visse kunstbevægelser, vil give dit hjem en særlig æstetik, som nok skal gøre det til et mindeværdigt sted for dine gæster at besøge og selvfølgelig også et hyggeligt og stilfuldt sted for dig at bo.

Malerier – den elegante kunst

Et maleri kan sige mere end tusinde ord – ikke blot om din indretning, men om dig som menneske. Holder du af kunst, er det selvfølgelig nemmere at finde præcis det maleri eller de malerier, som du gerne vil have hængt op i dit hjem. Er du oprigtig kunstelsker, vil du nok heller ikke være imod at indrette din stue eller spisestue efter et maleri af din yndlingskunstner eller i din favoritstil. Kunst skal selvfølgelig vedligeholdes, så det er vigtigt, at du enten på forhånd ved, hvordan du skal passe på dine malerier, eller at du kan få råd fra en professionel.

Plakater og billeder – den nemmere, enklere og billigere kunst

Foretrækker du blot at hænge noget pænt på væggen uden så mange dikkedarer eller tanker, er billeder eller plakater nok en bedre idé til din stil. Således har du selvfølgelig også et bredere udvalg at vælge imellem. Der findes minimalistiske plakater, som vil klæde det moderne hjem, og mere klassiske plakater. Du kan også inddrage lidt humor til dit hjem med humoristiske plakater, som for nyligt er blevet yderst populære. Find det citat, du holder mest af, og indram det i dit hjem! Disse typer plakater er også nemmere at flytte på end eksempelvis vægklistermærker.

Holder du af kunst, men kan af den ene eller den anden grund ikke have malerier i dit hjem, kan du altid finde kunsttryk eller kunstplakater. Disse er ganske enkelt plakater og tryk af malerier og andet kunst, så du kan nyde skøn kunst i dit hjem uden at skulle tænke over vedligehold. Hos Viola Brun kan du finde flere forskellige tryk og plakater af kunst, som originalt er skabt af dygtige Milene Rose Holm. Her kan du også finde plakater, hvor der er i visse tilfælde endda er inddraget strukturer i plakaterne. Så får du det bedste fra begge verdener.

Alternativet uden behov for boremaskine

Foretrækker du ikke at finde værktøjet frem, kan du benytte mindre borde eller aflastningsborde tæt ved vægge til at sætte forskellig pynt på. På denne måde slipper du for alt arbejdet, der ligger omkring det at hænge kunst, billeder eller plakater op på væggene. Inden for de sidste par år er især store stueplanter uden for mange blomster eller farver blevet yderst populære inden for indretning. En velvoksen bregne eller et indendørs træ kan give det rum, den står i, nyt liv og farve. Derudover er planter gode for indeklimaet, så planter i hjemmet er ikke blot dekorative, men også gode for dit helbred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *