Få hjælp af et flyttefirma

I løbet af vores liv, kommer langt de fleste af os til at flytte op til flere gange. En flytning kan være en hård omgang, og ofte har man meget andet at tænke på i den periode man flytter.

Vi flytter ofte for at starte på en ny uddannelse eller på et nyt arbejde, hvorfor vores fokus naturligvis er på dette. En flytning kan være dråben, der får bægeret til at flyde over, så man skal overveje nøje, om man har overskuddet til selv at flytte.

Du kan selv leje en flyttebil

En af de ting, som gør en flytning hård, er at man sjældent har den rette bil til flytningen. Der er stor forskel på at pakke en normal bil 10 gange, eller en rigtig flyttebil 1-2 gange. Både tidsmæssigt og slid på egen bil gør, at det kan være en rigtig god ide at leje en flyttebil.

De fleste flyttebiler kan køres på et normalt B kørekort, men man skal lige være opmærksom på totalvægten ikke overstiger 3500 kg, for så kræver det lastbilkørekort. Men det kræver at du er tryg med at køre et så tungt køretøj over lange afstande som fra Nykøbing Falster til Vordingborg eller Præstø. Selvom du må køre med lastbilen er det ikke ensbetydende med at det er en god idé hvis du ikke er tryg ved det.

Der er mange gode firmaer, som lejer flyttebiler uden chauffører til en rimelig pris. Det nemmeste er at søge efter flyttebiler på nettet og så kombinerer det med ens bynavn. Så bor du i Næstved, så skal du bare skrive Næstved og flyttebiler i Google, så kommer der flere gode muligheder frem.

Lejer du fin flyttebil lokalt, så slipper du både for at transportere dig langt for at hente den, men du får som regel også en bedre service. Lokale firmaer vil gerne have god omtale i lokalmiljøet, så når du lejer lokalt, kan du ofte få en ekstra god service og pris.

Få det hele klaret af et flyttefirma

Der er også muligheden for, at få hele flytningen klaret af et flyttefirma. Det er klart en dyrere løsning, da man skal betale arbejdsløn til flyttefolkene. De er dog lynhurtige og stærke, så det bliver faktisk ikke til så mange timer igen.

Det vigtigste er at være realistisk med ens flytteplaner, så man vælger den rette løsning for en selv. Er man en ung stærk mand, som skal flytte hjemmefra, så er det sikkert ikke nødvendigt med et flyttefirma. Så kan man nemlig selv løfte tingene, samt man ofte ikke har så mange ting, når man flytter hjemmefra for første gang.

Er man derimod ældre og har boet i hus hele livet, så er der rigtigt meget der taler for, at få en flytteforretning til at klare hele flytningen. Her har den ældre formentligt samlet værdifulde ting hele livet, samt fysikken er måske ikke, hvad den har været tidligere.

Samtidig har de ældre sikkert flere penge, end den unge studerende, som flytter hjemmefra. De kan derfor bedre betale sig fra flytningen, hvilket ofte er givet godt ud.

Ødelagte ting og forsikring

En anden god ting ved at vælge en total løsning fra et flyttefirma er forsikringen. Når man får et professionelt firma til at stå for flytningen, så er det dette firma som skal erstatte ødelagte ting.

Vælger du derimod selv at stå for flytningen, så står du også med hele ansvaret. Samtidig har ud ikke ligeså stor erfaring med at pakke bilen rigtigt og spænde tingene tilstrækkeligt fast, så du risikerer nemmere at ødelægge noget.

Skal du have flyttet nogle lidt dyrere og sarte ting, så kan det dermed tale for, at man får et flyttefirma til at tage ansvaret. Det giver noget ro, og flyttefolkene passer altid godt på dine ting, da det er altafgørende for deres gode ry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *