rottebekæmpelse

Få den rigtige hjælp hvis du har rotteproblemer

Hvis du har problemer med rotter, er du nødt til at gøre noget ved det. Jo hurtigere jo bedre. Et tegn på, at du har rotter, kan være lyde som kradsende lyde og pibelyde. Både på lofter og under gulve. Du vil også bemærke deres meget ubehagelige luft.

Hvis du har rotter i dit hus, kan de være et tegn på, at der er et brud på en kloak på din grund eller tæt på den, og det problem skal naturligvis findes og repareres. Få et kloakfirma ud og for at få lavet en tv-inspektion, for det er den eneste måde at få svar på, om det er grunden til dit rotteproblem, og hvis det er tilfældet, skal du hurtigst muligt have kloakken repareret.

Rotterne er skadedyr, og der følger typisk en lang række problemer i kølvandet på den. De kan lave ødelæggelser i dit hus for en formue, og de kan også have flere forskellige sygdomme, som godt kan være rigtig alvorlige. Når rotterne er væk, skal de defekte kloakker repareres med det samme, for det er kun med intakte kloakker, du kan sikre dig mod, at rotterne kommer tilbage.

Kontakt en ekspert i rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse er ikke noget, du skal kaste dig ud i selv. Det er en opgave, der skal klares af professionelle, så du får løst dit problem hurtigst muligt og på den mest hensigtsmæssige måde. Helst også før, der sker for store skader på dit hus. Kontakt en fagmand med det samme, når du får mistanke om, at der kan være rotter, så du kan få nogen ud og besigtige skaden og rådgive dig.

Du skal naturligvis vælge et firma med stor erfaring med rottebekæmpelse, for rotter er en alvorlig sag, som kræver, at firmaet ved præcis, hvad de foretager sig. Hos ES kloakrenovering prioriterer de at løse enhver opgave effektivt, og samtidig også på den mest miljøvenlige måde.

Den bedste løsning er at henvende sig til eksperter inden for området, og det kan for eksempel være firmaet ES kloakrenovering, som hører hjemme i Skanderborg, men ofte arbejder i Århus og omegn. ES kloakrenovering kan også klare tv-inspektionen af kloaksystemet omkring dit hus, så de kan finde frem til en eventuel skade på kloakken og vurdere omfanget af den. Vær opmærksom på, at du med en udvidet rørforsikring muligvis kan få dækket hele eller dele af reparationen.

Sådan kan du bekæmpe rotter i dit hjem

Problemer med rotter er stigende, og som nævnt kan rotte give ret alvorlige problemer. Men der er nogle enkle råd, som kan hjælpe dig med at forebygge problemet.

Sørg for at få tjekke dine kloakker, afløb og toiletter, for de skal være intakte. Få lavet en tv-inspektion, hvis du tror, der kan være et problem i kloakken. Du skal lade en autoriseret vvs-mand eller kloakmester udføre arbejdet, og han kan også montere rottestop på kloakrøret. Sørg for at skrue metalristene i dit gulvafløb fast.

Der kan monteres et metalnet over udluftningen til faldstammen, og du kan sikre, at kloakrør eller faldstammer er proppet til, lige som gamle kloak- eller nedløbsrør bliver lukket til ved hovedledningen, så de ikke inviterer rotter til at bygge rede. Du skal også sørge for, at der ikke ligger bunker affald i nærheden af dit hus, for det er nærmest en invitation til rotterne om at komme og mæske sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *