vin hygge

Find det bedste alkohol frem til festen

Gin er en lækker form for alkohol, og den har virkelig fået en renæssance inden for de seneste år. Hvor den i mange år har stået i baggrunden af mere populære typer alkohol som vodka og rom, så er rigtig mange af os nu ved at indse, at Gin slet ikke er så dårlig endda.

En god Gin & Tonic kan man simpelthen ikke gå galt i byen med. Det fantastiske ved denne drink er, at den er så simpel, men at den samtidig kan varieres på næsten uendelige måder. Lidt salt og peber, en skive agurk, eller en tonic med smag – og pludselig er det en helt anden oplevelse.

Tag ginnen med hjem

Men der er mange forskellige typer af gin at vælge mellem. Og hvilken skal man selv anskaffe sig, hvis man gerne vil servere nogle rigtig lækre drinks for sine gæster?

Dette kan være svært at finde ud af på egen hånd, så hvorfor ikke ty til professionel hjælp? Inden man går ud og anskaffer sig en masse gin, så kan man med fordel tjekke markedet ud ved hjælp af en ginsmagning. Ginsmagning bliver stadig mere populære, og du kan helt sikkert finde én i nærheden af dig.

Sådan foregår en ginsmagning

En ginsmagning foregår på mange måder ligesom en vinsmagning. Arrangørerne har udvalgt nogle gode gins, som man får lov til at smage på, og man diskuterer her forskellene i de forskellige smage. Derudover vil man dog ofte også få lov til at smage ginnen i forskellige typer af drinks.

Ginsmagning er ikke kun informerende, det er også en sjov aktivitet at lave sammen med familie eller venner. Læs mere om en ginsmagning her.

Ikke til gin? Så hold dig til vin

Selvom Gin er blevet en populær drink blandt mange, så er der stadig også en del, som hellere holder sig til vin. Vin er en klassisk og utrolig lækker form for alkohol, som passer til næsten alt.

Derfor er det en god idé altid at have en flaske god vin stående, når der kommer gæster. Er man selv eller nogle af gæsterne ikke til gin, så kan man nemlig servere et godt glas vin i stedet for. Men ligesom med gin, så kan vin også variere meget. I stedet for en ginsmagning, kan man derfor vælge at gå til en ginsmagning.

Tag på vinsmagning under en date

Vinsmagning er en perfekt måde at udstyre dit barskab med gode flasker, som du ved kommer til at være et sikkert hit. Men ligesom med ginsmagning, så er en vinsmagning også værd at tage til blot på grund af oplevelsen i sig selv.

Man kan tage af sted sammen med gode venner og gøre det til et event, særligt i forbindelse med for eksempel en fødselsdag eller måske en polterabend. Men en vinsmagning kan også være helt perfekt til en date. Her kan du bestille en særlig form for vinsmagning for 2, hvor det kun er dig og din date, som får lov til at deltage under vinsmagningen.

Her finder du gin- og vinsmagning

Gin – og vinsmagning bliver typisk afholdt i butikker, hvor denne type alkohol sælges. Du kan også tit finde tilbud på smagninger på internettet, hvor priserne ofte er rigtig rimelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *