Find plads i dit hjem til et gæsteværelse

REKLAMEINDLÆG: Når det kommer til at skabe sig et hjem, er plads en kæmpestor del af det. Det handler om at finde plads til at leve på – og trives i. Du vil have nogle rum, som er dine. Den plads kommer dog ikke gratis, for boligmarkedet er indrettet sådan, at mere plads næsten altid bliver dyrere, hvis beliggenheden er den samme. Derfor bliver det tit det muliges kunst, når du skal finde plads til alle de ting, du gerne vil have i dit hjem. Du kan dog tage smarte løsninger i brug, så du finder plads til flere ting, når du indretter dit hjem, hvis du er lidt opfindsom. Det kan betyde, at et lille rum kan blive til et gæsteværelse. Og ved at organisere dine sager, kan du få meget mere ud af den plads, du har.

Et gæsteværelse ud af ingenting

Hvis du gerne vil have venner på besøg, som skal overnatte, er et gæsteværelse langt mere attraktivt end at lade dem sove på sofaen og rode på sofagulvet. Det kræver bare plads til en seng, og det kan blive en udfordring, hvis rummet også skal kunne bruges til andet. Du kan vælge at bruge små enkeltmandssenge som fx fra seng.nu, som ikke fylder særlig meget. Hvis du også organiserer din skabsplads i andre rum således, at du ikke får brug for rummet til opbevaring, så kan det sagtens lade sig gøre at skabe et hyggeligt gæsterum.

En anden mulighed er at bruge en skabsseng. Skabssengen kan slås op, så du kan bruge rummet til andre ting, og når du får nogen på besøg, kan du rydde gulvet og slå sengen ned. Du kræver blot en skabsseng samt en madras til skabsseng. Således kan du benytte rummet til lige, hvad du ønsker, og når du får besøg, kan du lynhurtigt lave det om til soveværelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *