Fire tips til det perfekte kontor

Dette indhold er sponsoreret

At indrette det perfekte kontor er ikke altid lige nemt, da de fleste har forskellige behov til deres arbejdsplads. Vi har hjulpet, ved at opridse fire faktorer, der hver især kan være afgørende for, at skabe de perfekte rammer for godt arbejde.

Lys

Lad der være godt med lys, når du indretter et kontor. Naturligt lys er sundt, og derfor godt for medarbejderne. Det gør en mere frisk, og derudover er sollys godt for dit helbred. Man vil derfor også opleve færre sygedage fra medarbejdere, der bliver udsat for naturligt lys på deres arbejdsplads. Tænk derfor mange vinduer ind og eventuelt spejle, der kan reflektere det naturlige lys rundt i rummet.

Elevator

Hvis vi har at gøre med en større kontorbygning, kan man med fordel få tilbygget en elevator. Her kan man blandt andet overveje en udvendig elevator, der ikke optager plads inde i bygningen, men blot tilbygges. Elevatorer vil gøre, man hurtigere kommer fra A til B på arbejdet, og man undgår også de udmattende trapper. Se elevatorer hos MinElevator og find ud af hvad, der passer bedst til kontoret.

Godt med grønt

Fyld kontoret op med grønne planter. Planter er med til at sikre et bedre indeklima, og derfor et bedre helbred og øget produktivitet på arbejdet. Derudover gør de noget godt for indretningen og er hyggelige. Så planter, og gerne flere af dem, er et must på et velfungerende kontor.

Ergonomi

På et kontor udføres der oftest meget stillesiddende arbejde og her er det vigtigt, medarbejderne har ergonomiske korrekte kontorstole. På den måde vil man undgå ryg- eller nakkesmerter og derfor også hovedpine. Man vil altså opnå mere produktive medarbejdere. En god ide er også at investere i hæve-sænke borde så medarbejderne har mulighed for at stå op, hvilket er godt for ryggen, men også konditionen.

Farver

Man kan med fordel male en væg, eller flere vægge, i en farve for at vække noget liv i kontoret. Farver kan have en inspirerende effekt, og det gør kontoret mindre sterilt og kedeligt at være i.

Når man indretter et kontor, er det super vigtigt at tænke på medarbejderne i det. Inkorporerer elementer, der øger deres produktivitet og som er godt for deres helbred, for det vigtigste på et kontor er glade, raske og tilfredse medarbejdere. Ved hjælp af ovenstående fem tips er du godt på vej mod dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *