Fordele ved akustikgulve

Dette indhold er sponsoreret.

En tryg og rar bolig kræver gode rammer, og især et kvalitetsgulv kan sikre de gode rammer. Der findes et utal af forskellige gulve, og det er det værd at overveje hvilket gulv, der er det rette til nemlig til din bolig. Er du på udkig efter et nyt gulv til din bolig, og skal komfort, funktionalitet og udseende helst gå hånd i hånd? Så er et akustikgulv det helt rigtige gulv-valg for dig. Hos Villagulve.dk, finder du et bredt udvalg af akustikgulve i forskellige materialer og designs – de har gode priser og tilbud på akustikgulv og tilbyder op til 25 års garanti, alt efter hvilket akustikgulv du vælger. Akustikgulve har mange fordele, og du kan læse om nogle af dem her.

Lyddæmpende

Først og fremmest vil et akustikgulv give din bolig en rolig atmosfære, da det er lyddæmpende og mindsker trin-og rumstøj. Akustikken i dit hjem vil derfor uden tvivl blive forbedret, hvis du vælger at lægge et akustikgulv. Af den grund, er akustikgulve især egnet til store arealer, hvor hele familien samles. En dårlig akustik er generende, når man taler sammen eller hører musik – et akustikgulv vil fjerne den dårlige akustik, og være med til at gøre det mere behageligt at opholde sig i rummet, især hvis der er højt til loftet. Lyddæmpningen opstår, da gulvets kerne består af kork, hvilket absorberer lyden i rummet.

Komfortabelt

Det er vigtigt at have et gulv i god kvalitet, der er behageligt at gå på, da du trods alt skal gå på det hver dag. Udover at være lyddæmpende, er et akustikgulv også utroligt komfortabelt at gå på. Et akustikgulv er bygget op af flere forskellige lag materialer, og det er netop korken, der også gør gulvet blødt og behageligt at gå på. Et akustikgulv vil også skåne din ryg, da kork har en naturlig fjedrende effekt, der mindsker den belastning der sker, når din hæl møder gulvet. Desuden har kork en isolerende effekt, der gør gulvets overflade lun at gå på – gulvet inviterer derfor til at gå barfodet. Akustikgulv tåler massivt brug og slitage, og du kan derfor have glæde af gulvet i mange år. Det er velegnet til brug i både køkken, stue, bryggers og på værelser. Det er nemt at rengøre, og kræver ikke andet end en almindelig rengøring med vand og sæbe.