boligdeco

Forny indretningen i dit hjem uden bekymringer

Vi har netop passeret årsskiftet, og et årsskifte kan for mange betyde et behov for, at der skal ske noget nyt. Måske du ikke har et nytårsfortsæt om at skulle spise sundere eller at tabe dig, måske dit nytårsfortsæt i stedet handler om fornyelse i dit hjem. Et årsskifte er lige med et sæsonskifte i boligverden, og det betyder et væld af nyheder, nye trends og tendenser. Når foråret er på vej, kan der opstå et behov for at få lys og farverne ind i stuerne, og man kan dermed hurtigt blive fristet til at shoppe en masse lækre ting til sit hjem.

Shopping kan ofte blive en dyr omgang, og er det indretningen i hele hjemmet, der trænger til en make-over, kan det være, at budget kniber. Der er ingen grund til bekymring, da du hos monni.dk nemt og gratis kan låne pengene. På denne måde kan du få økonomien til at hænge sammen og blot betale tilbage, når overskuddet igen er til det. Lån penge nu og kom i gang med fornyelsen af dit nye hjem.

Inspiration til fornyelse i hjemmet

Har du behovet for, at der skal ske noget nyt, men mangler inspirationen til, hvilke ændringer der bør foretages, kan du følge disse simple råd og dermed få behovet indfriet. Hjemmet kan hurtigt og nemt fornyes ved ganske små justeringer rundt omkring. Eksempelvis kan du male en enkel væg i stuen eller soveværelset i en fangende farve og dermed give noget spræl til rummet. Det er for tiden rigtigt populært med kalkmaling, som giver noget spil og udtryk til hjemmet. En anden måde at skabe noget farve i hjemmet og på væggene kan være ved at dekorere med sprudlende, inspirerende og farverige plakater, malerier eller andet vægkunst.

Et andet punkt hvor du nemt kan skabe noget fornyelse og dermed give hjemmet et andet udtryk, kan være ved at købe en masse puder, tæpper eller plaider til din sofa. Der findes et væld af forskellige puder i mange forskellige farver, stoffer og mønstre, som alle kan klæde både sofaen i stuen og ligeledes sengen i soveværelset. En fornyelse af hjemmets tekstiler kan nemt give indtryk af fornyelse uden, man skal ud og bruge en helt formue.

Ønsker du lidt større ændringer ved eksempelvis at udskifte møbler, kan det hurtigt blive en lidt dyrere fornøjelse og dermed kan lånet blive særligt relevant. Følg tidens tendenser og køb en ny sofa i lækker velour eller måske en fin puf i velour, der kan pynte i stue, soveværelse eller entre. Måske du ikke er til velour, men blot trænger til en ny sofa i en anden farve eller form, så kan dette også skabe fornyelse i hjemmet. Sofaen er for mange familiens samlingspunkt og kan derfor være værd at skifte. Ved at forny de lidt større møbler i hjemmet kan man virkelig mærke fornyelsen. Dette kan også være ved at udskifte spisebord og spisestole og dermed skabe et nyt udtryk i spisestuen, hvor man ligeledes bruger meget af sin tid i mange danske hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *