Fornyelse i hjemmet? Overvej AUBO til jobbet

Står du med en pæn opsparing på bankkontoen og leder efter noget at bruge den på, kan du enten fyre den af på en fed charterferie og nyde to ugers paradis – eller du kan investere pengene i et nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe og sprede nydelsen over resten af dit liv. Leder du efter en forhandler i nye rum, kan du vælge AUBO – køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser har de nemlig tilbud på. Skal du forny hjemmet – så se mere her.

Design dit nye AUBO køkken

Køkkenet kan du finde inspiration til ved at prøve AUBOs virtuelle køkkendesigner, der tillader dig at prøve alverdens forskellige kombination af interiør, så du får en kvalificeret holdning til, hvordan dit nye drømmekøkken skal se ud. Materialevalg til bordplader og skuffer samt tilbehør til køkkenet i form af udtræksbakker, kolonialskuffer og bestikindsatser kan du også tage stilling til, nu du er i gang med at finde ud af, hvordan temaet overordnet set skal være.

Hvad skal du tænke på ved badeværelset?

Til badeværelset er det ting som håndvaskens design, hvilke spejle du hænger op, hvordan du placerer lågerne på den mest bekvemme manér, og hvor modstandsdygtigt materialet brugt til låger eller deres overflader er over for vand og shampoo, du skal have en klar holdning til.

Garderober er til at blive kloge på

For garderobers vedkommende er det knapt så svært at danne en holdning til, hvordan tingene skal se ud og fungere. Men der skal selvfølgelig være hylder nok til at kunne sortere dit tøj, så du ikke står og roder i en klump af T-shirts, overtrøjer og jeans for at finde bikinien.

At lave ny garderobe kan sagtens komme til at lægge beslag på plads i hjemmet, der før havde været helliget soveværelset, så gør dig lige nogle tanker om, hvor mange kvm du kan afsætte.