sommerhus med pool

Giv dine børn tid på trods af en travl hverdag

Har du en travl hverdag? Husker du at give dine børn tid? Vidste du godt, at samvær mellem forældre og børn er uhyre vigtigt – også selvom du har travlt? I denne artikel retter vi fokus på travle forældre.

Husk at prioritere dine børn

Selvom du har meget travlt, så er det uhyre vigtigt, at du ikke glemmer dine børn. Dine børn har nemlig brug for at være sammen med dig i løbet af dagen, da samvær er ekstremt vigtig i forhold til barnets opvækst.

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at prioritere dine børn. Dette kan du bl.a. blive bedre til ved at planlægge dig frem. Planlægning af din uge er et godt redskab til at finde mere tid med dine børn.

Lav fællesaktiviteter i weekenden og ferierne

I weekeenden og ferierne kan I med fordel lave fællesaktiviteter. Fællesaktiviteter er en fremragende måde til at komme tættere på børnene. Der er ingen som siger, at det skal være store og dyre aktiviteter. I kan med fordel sætte jer ned en lørdag eftermiddag og spille et brætspil eller lignende. Det vigtigste er, at I er sammen og har glæde af hinandens nærvær.

Et eksempel på en fællesaktivitet kan være en helikoptertur. Det er uden tvivl en oplevelse dine børn vil se frem til og ikke mindst huske for altid. Derudover er det også en meget flot oplevelse, da I får lov til at se Danmark højt oppefra – så husk at medbringe jeres kameraer. Læs mere om helikopterture.

En barnepige kan være en fornuftig løsning

Hvis begge forældre har virkelig travlt og derfor ikke har så meget tid i løbet af hverdagen til børnene, så er det fornuftigt at hyre en barnepige. På den måde kan barnepigen holde børnene ved selskab, hvilket alt andet lige giver dem den nærvær og samvær de har brug for. Og så kan forældrene hygge med børnene i weekenden, hvor barnepigen så har fri. Dette er et super fint kompromis, hvis du virkelig ikke kan finde mere tid til dine børn lige pt.

Hos Aufini.com kan du finde din næste barnepige.