Gode råd til opbevaring i køkkenet

Annonce

Køkkenet er ét af de steder, hvor der tit bliver meget rodet på alt for kort tid. Det er samtidig et sted, hvor man bestemt ikke har brug for rod og ting, der ikke har en fast plads. Det kan gå ud over effektiviteten, når du f.eks. laver mad. Hvis du pludselig både skal rydde en masse ting op, samtidig med at du laver mad, kan du hurtigt miste overblikket. Her er et par ting, du med fordel kan gøre, for at få et mere overskueligt køkken.

Opbevaring af kartofler og løg

Når du skal opbevare madvarer som kartofler og løg, der ikke behøver at være i køleskabet, kan du med fordel bruge flamingokasser. Så har du madvarerne samlet ét sted, og de bliver ikke dårlige inden man når at se sig om. Flamingokasser har også den fordel, at du kan stille dem lige der, hvor der er plads til dem, hvorimod beholdere i skuffer ofte bare står og tager plads, som i virkeligheden kunne være brugt på noget andet.

Ryd op jævnligt

At rydde op jævnligt siger måske sig selv, når det handler om at holde sit køkken overskueligt. Men hvornår har du sidst tjekket alt din konserves, kartoner med tomatsauce og dåser med tun? Jovist, det er ting der kan holde sig i lang tid, men ved jævnligt at holde øje med hvad du har i skabene, jo mindre tilbøjelig er du til bare at købe mad, der kommer til at stå og fylde i skabene.

Skriv rengøringen ind i kalenderen

De færreste af os synes, at rengøring er det sjoveste i hele verden. Derfor kan du med fordel vælge en dag hver uge eller hver anden uge, hvor du bruger tid på at kigge køleskabet igennem, tørre overfladerne af, vasker gulvet samt hvad der ellers skal klares af rengøring i dit køkken.