Gode tips til at gøre terrassen sommerklar

Dette indhold er sponsoreret.

Mange husejere kan glæde sig over at have en terrasse. En terrasse er et udendørs rum, som rummer utallige muligheder og er ét sted, hvor mange ønsker at opholde sig i alle de varme sommermåneder. Efter nogle hårde vintermåneder kan en terrasse dog se ret trist og livløs ud, hvor ukrudt ikke er blevet fjernet i måneder og al det andet grønne er visnet eller forsvundet. Det kan derfor betale sig at give sin terrasse nyt liv. Hvis du ønsker at forbedre din terrasse, så læs med her.

Ha’ styr på fundamentet med flotte terrassebrædder

Det vigtigste på terrassen er ens terrassebrædder, hvis de ser grønne og slidte ud, så ser hele terrassen ikke særlig hyggelig og indbydende ud. Det er derfor vigtigt at få valgt de rette terrassebrædder. Der er mange forskellige muligheder, når man skal vælge terrassebrædder, du kan se udvalget af terrassebrædder på Bygma. Dit valg af brædder afhænger naturligvis både at stil og smag, som passer til dit hjem. Det er dog vigtigt at tage vedligeholdelsen med i overvejelserne, når du skal vælge terrassebrædder. Du har altid mulighed for at spørge til råds i din nærmeste Bygma før du vælger dine nye brædder til terrassen.

Skab en lille oase på terrassen

Planter og blomster giver ikke kun liv men også en rigtig hyggelig stemning på terrassen. En nem og flot måde at skabe en oase følelse på terrassen er ved at blande plantekasser og potter og skabe spændende niveauer mellem de forskellige planter og blomster. Du kan også lege med at indrette terrassen i forskellige rum. Opdeling af rum på terrassen gør udearealet multifunktionelt, så forskellige aktiviteter kan udfoldes udenfor i det gode vejr. Du kan for eksempel vælge at afskærme spiseområdet med altankasser, på den måde skaber du en hyggelig atmosfære, hvor dine gæster kan få følelsen af at spise i en grøn oase. Du kan med fordel vælge at bygge dine egne plantekasser, så de passer perfekt ind på din terrasse. En god ide er også at påføre hjul under dine plantekasser, på den måde har du frihed til at flytte rundt, hvis der en dag er brug for mere plads, eller du har lyst til at lave lidt om.

Få dyrelivet tæt på

Det er så hyggeligt at have dyrelivet tæt på, og det behøver ikke kræve meget. Du kan for eksempel købe et ligge fugle bad, foderbræt eller fuglehus. På den måde forøger du chancen for, at små fugle vil komme på besøg imens du nyder tilværelsen på terrassen. Hvis du bor udenfor byen, kan du også prøve at lave et fodertrug til eventuelt vildt, som bor i området. Der er ikke noget smukkere end at så rådyr gå i flok en tidlig sommermorgen.