Gør din bolig klar til julen

ANNONCE: Selvom julen umiddelbart synes langt væk, så har månederne før december det med at gå hurtigt. Før du ved af det, er november ved at være forbi, og så har du pludselig travlt, hvis du vil have pyntet din bolig op inden december måned. Især hvis du er glad for jul, er der ingen fare ved at starte lidt tidligt på hyggen, så derfor kan du allerede begynde at gøre din bolig klar til julen i dag. Du behøver ikke at gå helt amok i nisser og juleengle, men der er alligevel nogle ting, som du sagtens kan starte på nu.

Juletræet

Det er klart, at hvis du allerede køber et juletræ nu, vil det for længst være visnet i december måned. Men sådan behøver det faktisk slet ikke være, for hvis du køber et kunstigt juletræ, kan du have stående det lige så længe, du vil. Hele året, hvis det er det, du ønsker! Kunstige juletræer har desuden den fordel, at der ikke kommer gran over hele huset, så du slipper for en masse rengøring. Derudover kan du jo genbruge det hvert år, så du slipper for at købe et nyt træ. For folk, der er allergiske overfor gran, er det kunstige juletræ også en rigtig god måde at sørge for, at man ikke går ned på julestemning.

Begynd at købe ind

Bare fordi det måske er lidt tidligt at pynte op, betyder det jo ikke, at du ikke allerede kan begynde at købe noget af julepynten ind. På den måde er du helt klar, når december banker på, så du ikke først skal ud og lede i butikkerne. Det er især en rigtig god idé at sørge for, at du har masser af karton og glanspapir, så du selv kan sidde og hygge dig med at lave julepynt sammen med familien.