Gør din bolig til et hjem

Annonce:

Det er i hjemmet man slapper af, lader op og generelt kan være sig selv. Det er derfor vigtigt, at du får en følelse af hjem når du træder ind i din bolig.

Essensen af hjem kan komme på mange måder, både via følelser, indretning, dufte og lyde. I denne artikel kan du læse mere om og få råd til, hvordan du gør din bolig til et hjem.

Fokus på indretning – personligheden ligger i detaljen

Vil du gerne have følelsen af hjem og ønsker du at din personlighed skinner igennem i din indretning, så skal dit fokus ligge på detaljerne. Skal din indretning matche din personlighed, er det vigtigt at du finder frem til, hvad der afspejler dig bedst.

Ønsker du tidløse, elegante overflader og rene linjer eller er du mere til sjove farver og finurlige figurer eller måske endda en kombination. Når basen er på plads, kan du begynde at tilføje personlighed, dette kan gøres med farver, planter, puder, nips og en masse andre ting.

Det er også dette trin der tager længst tid, men det er samtidigt også det sjoveste.

Du kan pryde væggene med familiebilleder og minder, sætte friske blomster på bordene, hænge en farvestrålende lampe op og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser og du vil hurtigt finde ud af, hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Lad din bolig skinne både indvendigt og udvendigt

Det er ikke kun indretningen der er en faktor for om din bolig føles som et hjem, orden og rengøring er også en stor del af det. Forestil dig at komme ind i et hjem der er rodet og som ikke dufter særligt godt, det er ikke særligt indbydende og slet ikke et sted man ønsker at være.

Essensens ved et rigtigt hjem er vel at det er det sted man helst vil opholde sig og det er derfor vigtigt at det er indbydende, rent og ryddeligt, både indvendigt og udvendigt.

Det kan dog være svært at finde tiden til det hele i en travl hverdag og det er okay at hente hjælp udefra.

En irriterende, men nødvendigt opgave er fliserne. Det kan være en hård og langsommelig proces, men bruger du Halbergs fliserens får du fliser, der ser ud som nye og du slipper endda selv for at gøre det. På den måde har du også mere tid til alle de andre opgaver du skal tage dig af.