vinterklargøring af kloak

Gør kloakken klar til vinteren

Temperaturerne falder, og vi får stadig kortere og mørkere dage. Ligeledes kommer der megen nedbør, og det er tydeligt at mærke, at vi går nogle kolde vinterdage i møde! Derfor skal huset og haven gøres klar til de kolde vintermåneder, og det betyder faktisk også, at kloakken skal tjekkes efter! Læs mere om dét lige her!

At gøre huset klar til efteråret og vinteren

Når man gør sin bolig klar til de kolde og lange måneder henover efteråret og vinteren, er der mange ting, der skal gennemgås. Er der nogle utætheder, der skal fikses? Skal fiskedammen i haven dækkes til? Eller måske skal stakittet sikres imod voldsom blæst og megen regn? Der er altså en hel del ting, du som boligejer bør have styr på, før efteråret og vinteren kommer med sine storme og sine mange kraftige regnskyl. Der er ikke noget værre end at skulle bakse med et problem på huset eller i haven, når først det trælse vintervejr har fundet frem til det følsomme område. Derfor er det med at være på forkant og få gennemgået huset og haven godt og grundigt, inden vindene og regnen kommer og raserer! Når først det voldsomme vejr er over os, er der nemlig ikke meget at stille op, og det er under alle omstændigheder træls at skulle ud og lave lappeløsninger i bidende kulde!

Undgå oversvømmelse i kælderen med et kloaktjek

Henover efteråret og vinteren oplever mange danskere desværre at få oversvømmelse i kælderen. Det er voldsomt irriterende, og desuden kan det forårsage langvarige skader samt ødelægge diverse sager, man opbevarer i sit kælderrum. De mange oversvømmelser i danske huse i efterårs- og vintermånederne skyldes, at der kommer mange voldsomme regnskyl, og jorden ikke kan følge med til at suge vandet til sig. Du kan imidlertid mindske risikoen for at få oversvømmelse i din bolig ved at få lavet et kloaktjek op til efteråret og vinteren! Ved at få gennemtjekket og renset kloakken sikrer du dig, at den kan klare en hel del vand, og du risikerer dermed ikke at stå med en oversvømmet kælder, så snart vi når midten af november! I nogle boligområder er man mere udsat end i andre, afhængigt af beliggenheder og hvor gode og funktionelle dræn der for eksempel er lagt, hvis man bor i en tidligere mose. Hvis man bor i et særligt udsat område, er det især en god idé at få lavet et kloaktjek, hvorved man mindsker risikoen for endnu en gang at skulle skovle vand ud af kælderen!

Nemt kloaktjek fra kloakservice i Midtjylland

Når du skal have lavet et kloaktjek, er det nødvendigt at få professionelle til at varetage opgaven. For eksempel Midtjysk Kloakservice, som ligger i Viborg, er specialiserede i alt inden for arbejde med kloakken! Ved at få fagfolk ud, der beskæftiger sig med kloakker til hverdag, er du sikker på, at jobbet bliver udført grundigt og tilfredsstillende, og at din kloak dermed bliver klar til at klare efterårets og vinterens store regnbyger! At rense kloakken er ikke noget, man normalt har med i overvejelserne, når man gør boligen klar til vinteren, men det kan altså være en rigtig god idé at tilføje denne til to-do-listen, hvis du vil undgå problemer med oversvømmelse af kælderen. Desuden kan en kloakservice være behjælpelige med at fjerne dårlig lugt fra kloakken, hvis der skulle være problemer på dét område, og generelt har de styr på alt, hvad der har med kloakker at gøre. Hvis du vil læse mere om deres servicer, så tag et kig på deres hjemmeside!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *