Gør noget ved faldstammer, der har nået vejs ende

Annonce

Skal du have skiftet rør i hjemmets eller etageejendommens vådrum ud? At få de gamle fjernet og erstattet med nogle nye er én mulighed, men et noget mindre indgribende alternativ er det, der hedder relining. Her bliver badeværelsets eller køkkenets gamle rør ikke fjernet. Derimod får de nyt liv ved, at faldstammerne fores. Derved kan du tage hånd om slidte rør til mindst gene for beboere.

Skift ejendommens defekte faldstammer ud

Er du interesseret i udskiftning af defekte faldstammer ved hjælp af relining-teknik? Ved at få gjort brug af relining slipper du for byggerod. Beboere i en ejendom vil formentlig kunne høre, at noget går for sig i faldstammerne ude på fx badeværelset. Før de kan fores, skal faldstammerne spules, og det kan godt give en anden lyd i rørene end den, beboere er vant til. Men der larmes ikke synderligt.

Skånsom rørrenovering ude på din ejendom

Efter spuling skal rørene tørres, og herefter kan selve processen med foring gå i gang. Ofte vil der blive foret med plastik af en art. Jo flere rør kræver en kærlig hånd, jo bedre er det at vælge relining – i princippet behøver intet blive brækket op for, at jobbet kan gøres. Der skal blot være umiddelbar adgang til afløb for de maskiner, der bliver benyttet til jobbet. Hvem kan så udføre relining for dig?

Find et firma inden for rørrenovering til relining af faldstammer

Du skal egentlig bare finde et firma specialiseret inden for rørrenovering – og gerne nogle, som har kendskab til andre metoder udover relining, så de kan veje fordele og ulemper ved flere metoder op mod hinanden i det konkrete tilfælde. Én alternativ metode til relining, der heller ikke genererer meget byggerod, er at benytte en strømpe i stedet for plastik til foring af faldstammer og andre rør.

Kontakt et rørrenoveringsfirma for at få et konkret tilbud.