Her er de bedste varmepumper til hjemmet

Hvis du er kommet frem til, at du gerne vil investere i en varmepumpe, så er det næste store spørgsmål, hvilken en du skal have. Der findes nemlig mange forskellige varmepumper, der hver især har nogle fordele, hvis du vælger dem. I denne artikel kan du læse mere to udvalgte modeller af luft til luft varmepumper fra forskellige mærker, der virkelig giver dig værdi for pengene. At der tages udgangspunkt i netop luft til luft varmepumper, skyldes en stigende efterspørgsel efter denne type af varmepumper gennem de seneste år.

En solid varmepumpe fra LG

Lad os starte med en varmepumpe, der har scoret topkarakterer fra flere forskellige anmeldere – nemlig LG Nordic Prestige 9. Denne varmepumpe har været blandt bedst i test vindere i flere forskellige tests, og det er derfor ikke uden grund, at denne varmepumpe sælges i stort antal. Pumpen er vurderet som en af de pumper, der kan præstere allerbedst, når temperaturerne udenfor virkelig tager et dyk. Dette er en kæmpe fordel for dig, da du så vil kunne nyde den kolde vinterdag, uden at fryse i huset.

I forhold til støj har varmepumpen et meget lavt støjniveau på kun 17 dB, hvilket gør at den adskiller sig fra andre modeller på markedet. Denne pumpe er fx et rigtig godt valg til sommerhuset, da man om vinteren tit tænker på om rørene i sommerhuset fryser til. En LG Nordic Prestige 9 kan trække varme ud af luften, selv når temperaturen udenfor når så lavt som -25 grader. Altså virkelig en god og solid pumpe.

Når en testvinder bliver videreudviklet, er resultat intet mindre end perfekt

Gennem de sidste 3-4 år, har der været én bestemt varmepumpe, der har trukket opmærksomheden fra rigtig mange anmeldere. Her tales der selvfølgelig om varmepumpen Mitsubishis FH25 varmepumpe, der selv i 2018 stadig står som testvindere af rigtig mange varmepumpe tests.

Denne model er nu blevet opdateret og kaldes i stedet Mitsubishi LN25 hero, og resultatet af denne udvikling er intet mindre end perfekt. Siden den tidligere model, har varmepumpen fået et nyt og mere effektivt kølemiddel, der samtidig er mere miljørigtigt. For det ikke skulle være nok, kan varmepumpens nye kølemiddel trække varme ud af luften helt ned til -35 grader. Så i det danske klima bør du aldrig bekymre dig om frostsprængninger igen med denne varmepumpe.

LN25 hero vurderes som liggende i den absolutte superliga inden for luft til luft varmepumper, hvilket også kan ses i deres utrolig høje scoopværdi på 5,2, hvilket er en af markedets højeste. Ligesom ved LG pumpen, får du her et lavt støjniveau på kun 17 dB, og så er den udviklet med et system, der kaldes Human Eye sensor. Det betyder at den kan registrere, om der er mennesker i rummet, og således regulere varmen herefter. Du kan således justere pumpen til en rumtemperatur i forskellige situationer, så rummet sænkes 1-2 grader, når der ikke er mennesker i rummet. En lille justering, der kan spare meget energi, og derved penge. Hvis denne varmepumpe, som er markedets måske absolut bedste fanger dig, så læs mere om LN25 Hero her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *