designertøj

Hold øje med disse brands indenfor designertøj i 2020

Designertøj og modebranchen ændrer sig hele tiden, hvilket betyder, at hvis du skal være med helt fremme, så bliver du nødt til at holde dig opdateret. I denne artikel, har vi samlet 5 designerbrands, som du skal holde øje med i 2020, hvis du vil være med på den sidste nye mode. 

Odd Molly

Dette svenske brand blev grundlagt tilbage i 2002 og har vundet stor indpas på den internationale designscene. Brandet beskæftiger sig med alle kategorier indenfor designertøj. Odd Molly designer ligeledes unikt og smukt tilbehør, som er tilpasset deres kollektioner. 

Brandet tror på at kvinder verden over besidder de samme grundlæggende principper, når det kommer til smag og præferencer. 

Mos Mosh

Kim Hyldahl er grundlæggeren af dette vidunderlige brand. Med sine mange års erfaring indenfor mode og design har han skabt et tidsløst design, som bare vil fremad! 

Mos Mosh er et dansk brand, som oprindeligt beskæftigede sig med jeans og bukser. Brandet har efterfølgende suppleret med alt fra toppe til jakker, som gør dem til en utrolig spændende spiller på det internationale marked i 2020. 

Wolford

Et af verdens førende brands indenfor strømper, strømpebukser, leggins og lingeri. Selvom Wolford er en etableret spiller på den internationale scene, så vil vi i 2020 komme til at se endnu mere til deres produkter. Det er tidsløst, og så er det kvalitet fra aller øverste hylde.  

Mærket stammer oprindeligt fra Østrig, hvor filosofien bag Wolford altid har været at forene skønhed og kultur i kreative kvalitetsprodukter. Hvilket man må sige, at de er lykkedes med!

Liberté

Dette danske mærke vinder indpas, især på det danske marked lige i øjeblikket. Udgangspunktet for konceptet har været, at alle skal have råd til luksus. 

Komfort er i højsædet, hvor de i deres designs benytter yderst behagelige materialer, til at lave de aller bedste fits. Liberté er ligesom de andre mærker værd at holde øje med i 2020.  

Gustav

Et relativt nyt dansk mærke, som blev etableret i 2009. Gustav har allerede udviklet sig til at være et internationalt modebrand, som bliver taget seriøst i diverse design communities. 

Brandets designs er rettet imod kvinder med en sofistikeret tilgang til deres påklædning. Med deres sans for enhver detalje, håndværk og nogle unikke designs, bliver Gustav, efter vores overbevisning, et mærke, der er med helt fremme, når vi rammer udgangen af 2020. 

Dette var blot et udpluk af de mærker, som vi finder interessante for 2020. Tag et kig på de forskellige brands, og vurder selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *