Husejer – glem ikke dine kloakker

Som husejer har man mange opgaver med vedligeholdelse af hus og have. En af de mere usynlige, men ikke mindre vigtige, er vedligeholdelse og rengøring af kloakkerne på din grund. Måske var du ikke klar over det, men dem er du selv ansvarlig for, og hvis du ikke passer den opgave, så risikerer du, at der kommer fugtskader, og du kan også i ekstreme tilfælde risikere en oversvømmelse.

Du kan jo ikke se, hvordan tilstanden er i dine kloakker, og du opdager først, at der er noget galt, når dine afløb stopper til, og somme tider sker det pludseligt og uden varsel. Så får du brug for en slamsuger, og det kan kun gå for langsomt.

Vælg en ekspert når du skal have hjælp med kloakken

Hvad kan der ske med kloakken, som du skal være opmærksom på? Ja, den kan faktisk være underdimensioneret, og det betyder, at den ikke altid kan lede vandet hurtigt nok væk. Der kan også være rør, der er knækket, og det får spildevandet til at løbe ud. Over tid kan der ske det, at rødder fra træer på din grund gror ind, hvor rørerne er samlet og vokser videre ind i rørene.

I stedet for at vente på, at der opstår problemer, er der ting, som du løbende kan gøre for at vedligeholde din kloak, så du ikke får problemer med fugtskader, oversvømmelser eller rotter. Du kan selvfølgelig ikke selv se ind i rørene, men du kan se brøndene efter et par gange om året, og du kan også få lavet en tv-inspektion af dem, så du kan se, om der er problemer på vej.

Vestjysk Slamsugning er blandt eksperterne, når det handler om kloakarbejde, og de arbejder i hele området i og omkring Blåvand, Tarm og Varde. De er eksperter i kloakarbejde, og de udførere alle de opgaver, du kan komme til at stå med, når vi taler om kloakker, både slamsugning, kloakspuling og tv-inspektion af din kloak.

​Tag kontakt til en dygtig kloakservice før behovet opstår akut

Det er vigtigt, at du finder en professionel kloakservice, så du er sikker på, at arbejdet bliver gjort rigtigt af fagfolk, der både har den rette uddannelse og erfaring til at kunne udføre opgaven efter de regler, der gælder. De skal også kunne gøre det inden for den tidsramme, du har brug for. Det rigtige firma har alt det moderne udstyr, så opgaven kan løses på den smarteste måde med det mindste besvær for dig.

Hvis dit problem er akut, må du bare hurtigt have fat i en kloakservice, men hvis det i første omgang handler om almindeligt overvågning af tilstanden og vedligeholdelse, er det fornuftigt at undersøge markedet og hente tilbud ind fra flere firmaer. Du kan også med fordel forhøre dig blandt naboer og vennekreds, for der er sandsynligvis nogen, der har brugt et firma, som de godt kan anbefale.

Det er en god idé at få kontakt til en kloakservice, især hvis du ikke løbende holder øje med tilstanden i din kloak, for det kan ske, at du pludselig står akut og har brug for dem, og så er det praktisk, hvis du allerede ved, hvem du skal ringe til for at få hjælp. Vælg et firma, der har døgnservice, så du ikke skal vente på, at et firma har kontortid for at kunne ringe dem op og få hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *