Hvilken slags altan passer bedst ind hjemme hos dig?

Annonce:

Det kan for alvor være forfriskende at træde et skridt ud på altanen, hvis man har opholdt sig indendørs i huset eller lejligheden hele dagen lang. Det kan forårsage, at man kan slappe den smule mere af, eller generelt at stressniveauet hives ned på et mere udholdeligt niveau.

Lad professionelle udføre arbejdet

Det er ikke alle, der kan bygge en altan selv, hvilket er logisk ift., at håndværkere uddannes i løbet af flere år til at udføre sådant arbejde. På alumentdk.dk kan du finde forskellige opgaver og håndværkere til at udføre din altanopgave. Der findes nemlig ikke så få af slagsen endda. Det kan være overraskende, hvor adskillige forskellige altaner, tagterrasser med mere, der er tilgængelige i dag.

Altankontrol

Det er ikke udelukkende selve bebyggelsen af altaner, du kan finde håndværkere til på alumentdk.dk. Du kan eksempelvis få udført en altankontrol. Altaner bygges jo typisk kun, hvis de rent faktisk kan hænge et fornuftigt stykke over jorden, hvor man ikke kan nøjes med en terrasse på jorden og kan opnå en udsigt af en art. Derfor er det ekstremt vigtigt at sørge for, at sikkerheden er på plads. Er gelænderet så rustent, at det snart falder sammen? Er der andet sikkerhedsmæssigt, som ikke er i orden? Det er ikke sikkert, du selv kan sætte en finger på, præcis hvad der er i vejen, eller om noget overhovedet er i vejen. Fornemmer du, at noget ikke er med altansikkerheden, som det skal være, er det altid rart at være på den sikre side med en altankontrol. Det kan også være, at du vil være så sikker på, at du trygt kan befinde dig på din altan, at du får en altankontrol udført fast hvert 3. år eksempelvis. I så fald kan alumentdk.dk hjælpe dig med at finde altankontrollører til opgaven.

En fransk altan

Der er en lov om, at hvis man vil have en altan, skal der være en afstand på mindst otte meter til den overforliggende bygning. Ønsker du dig brændende en altan, men er det ikke muligt grundet den afstandsregel, kan du i stedet få lavet en fransk altan. En fransk altan stikker ikke ud fra den i forvejen værende bygning. Den formår derimod at give dig lov til at åbne helt op ud til, selvom du er på 1. eller 2. sal. Det kan bl.a. være ved en dobbeltdør på 1. etage, at du vælger at bygge et lille gelænder eller lignende funktionelt, så du trygt kan åbne komplet op uden at risikere at falde ned – på trods af at det ikke er en altan, som du bedst kender dem, vil det kunne give samme åbne og friske følelse.

Fransk eller standard altan?

En fransk altan vil en håndværker også have langt bedre håndelag til at kreere, end en uerfaren vil. Nogle vil endda driste sig til at vælge denne slags altan frem for en almindelig af designmæssige årsager. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker og har mulighed for.