Hvilket alarmsystem bør jeg vælge? Få gode råd her

Når du skal ud at investere i nye alarmsystemer til sit hjem, er der mange forskellige modeller at vælge imellem, alt efter hvor meget sikkerhed du ønsker, samt hvilken pris du er villig til at betale, og det kan derfor godt være svært at finde ud af, hvad du skal vælge.

Det forholder sig typisk sådan, at alarmsystemer har 1 eller 2 rumsensorer samt vindues/dørdetektorer, som igangsætter en lokal sirene, lige så snart der bliver registreret en bevægelse. Dette er med til at stresse indbrudstyven, og herudover vil det naturligvis også vække beboerne i området og dermed fange naboens opmærksomhed. Der følger desuden forskellige advarende klistermærker med i pakken, som man kan klistre på bl.a. vinduer og døre, og dette vil forhåbentlig kunne afskrække tyven fra at prøve at bryde ind i dit hjem i første omgang.

Vælg mellem tre typer af alarmsystemer alt efter ønsker og behov

Helt overordnet findes der tre forskellige typer, når det gælder alarmsystemer. Den første type er en alarm med vagt, og dette system er klart det dyreste. Alarmen er koblet op til en alarmcentral, som kan sende en vagt ud, lige så snart alarmen går hjemme hos dig. Blandt disse alarmer kan du bl.a. vælge mellem Verisure, G4S og Falck. Den næste type er alarmsystemer med sms, og disse systemer sender automatisk en sms til dig. Der er som regel også en app tilknyttet, så du har mulighed for at styre alarmen lige netop der, hvor du befinder dig. Blandt disse finder du blandt andet alarmer fra GSM teknik, SikkertHjem og HomeAlarm. Endelig er der alarmerne med lyd, som befinder sig i den lidt billigere ende, men dette gør dem bestemt ikke mindre effektive. Disse systemer udsender en høj alarmtone, så snart sensorerne spotter bevægelse, og du har bl.a. mulighed for at købe disse i Harald Nyborg og andre dagligvarebutikker.

Er du stadig i tvivl? Få professionel rådgivning af en låsesmed

Såfremt du stadig ikke ved, hvilken sikkerhedsløsning du bør vælge, kan du altid rådføre dig ved Låsesmedenes Døgnvagt og evt. få disse til at opsætte et system for dig. En låsesmed leverer skræddersyede løsninger, ligegyldigt hvilken type opgave du behøver hjælp til – lige fra almindeligt låsearbejde og elektronisk og mekanisk sikring til installering af alarmsystemer og montering af dørtelefonanlæg.

Ligegyldigt hvornår på dagen du har brug for en låsesmed, kan du få hjælp af Låsesmedenes Døgnvagt. Det kan for eksempel være, at du er kommet til at låse dig selv ude af dit hus, at du har mistet din nøgle, eller måske har du blot brug for hjælp til at installere et helt nyt låse- eller alarmsystem. I tilfælde som disse vil låsesmeden kunne være hos dig inden for blot en halv time, og du kan dermed hurtigt få hjælp til lige netop dit problem.

Find den helt rette sikkerhedsløsning for dig

Det er både private samt erhvervskunder, der kan benytte sig af disse løsninger, og låsesmedene sørger for at tilpasse løsningerne efter den enkelte kundes ønsker og behov. Alle løsningerne garanterer dog et særdeles højt sikkerhedsniveau, så du undgår at få besøg af en indbrudstyv. Låsesmedenes Døgnvagt har flere års erfaring, og de er derfor eksperter, når det kommer til at beskytte dit hjem eller din arbejdsplads mest muligt med forskellige alarm- og låsesystemer. Det er tydeligt, at fokus her er på at give dig den mest effektive samt sikre løsning, som vil kunne holde i mange år fremover, og det er desuden her muligt at finde de nyeste teknikker og systemer, så du altid er sikret det bedste af det bedste inden for branchen. Besøg hjemmesiden allerede i dag, og find lige akkurat den sikkerhedsløsning, som matcher dine behov bedst – og husk, de vil være tilgængelige 24 timer i døgnet året rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *