Hvor går turen hen?

Annonce:

Nu er året efterhånden snart omme, og inden længe skal de fleste danskere til at planlægge deres sommerferie for det kommende år 2021. I en coronatid som denne kan det være vanskeligt at finde ud af, hvor turen skal gå hen, fordi man ikke længere kan være sikker på at kunne komme afsted. Nedenfor er opstillet tre forskellige forslag til, hvordan du kan holde en risikofri og spontan sommerferie.

Sommerferie i syden

Hvis du trænger til en klassisk badeferie med sol, lyse nætter og høje temperaturer, kan du med fordel et par uger inden, at din ferie begynder, undersøge hvilke lande, det er muligt at rejse til. For at undgå at lægge mange penge i en rejse, som du måske stadig er lidt tvivl om, hvorvidt du kan tage på, kan du derefter se nærmere på, om der udbydes nogle afbudsrejser til de godkendte rejsedestinationer i syden. Dette kan nemlig gøres med få dages varsel og er ofte meget billigt. Der er eksempelvis ofte mange afbudsrejser til Tenerife, som er et skønt og meget populært rejsemål for mange danskere.

Sommerferie i storbyen

Er du mere et storbymenneske, kan du vælge at holde din sommerferie der. Der er masser af europæiske storbyer, der ligger i en god afstand enten at køre eller tage toget til. Det kunne eksempelvis være Berlin, Prag eller Amsterdam. Det er både billige og spændende rejsemål, der byder på en masse kultur og historie. Alternativt kan du også tage på storbyferie i Danmark til enten København, Aarhus eller Odense. Fordi du bare skal stige ind i toget eller sætte dig ind i en bil og køre, kræver storbyferier i Europa heller ikke samme mængde planlægning som eksempelvis større flyrejser sydpå.

Sommerferie i Danmark

Hvis du er tryggest ved at blive hjemme, har Danmark heldigvis også meget at byde på. Du kan eksempelvis tage på øhop til nogle af alle de hyggelige småøer, tage på roadtrip i Jylland eller besøge solskinsøen Bornholm. Vi har over 400 øer i Danmark, så det kan være svært at nå dem alle, men nogle af de mest populære er for eksempel Samsø, Ærø og Læsø. Der er også mange muligheder i Jylland, fordi der er så stor en variation af oplevelser. Du kan enten udforske Nordjylland og surfe i Klitmøller, opleve smuk natur og kulturoplevelser i Aarhusregionen eller besøge Sydjyllands historiske skatkammer med gamle byer, slotte og kirker i massevis.