Hvordan finder du de perfekte plakater til din stue?

Dette er sponsoreret indhold

Er du lige flyttet og har kaos i hovedet, men går og grubler over, hvad der skal hænge på væggene, når du langsomt finder en plads til møblerne? Synes du, at stuen er begyndt at se for kedelig ud og mangler du noget hurtig og nem udskiftning? På minida.dk finder du alle de plakater, du har brug for til din stue. Og du kan gøre det hjemme fra sofaen, så du ikke behøver at bruge en uendelig shoppetid på at finde ud af, hvilke plakater der netop passer på dig og din stue. Læs med her og se, hvad vi synes, du skal tage udgangspunkt i, når du shopper plakater. 

Farver, nuancer og grader

Det kan være et kæmpe puslespil at finde en balance i sin stue og derudover finde de rigtige Plakater til stuen. Der findes jo et væld af farver, nuancer og grader, som skal spille sammen for at få den helt rigtige idyl og klang. Mange mennesker nyder i øjeblikket pastelfarvernes lækre varme og spræl, men formår stadig at vedligeholde den skandinaviske minimalisme. Det er en lækker sammensætning af lykke og hygge med et kæmpe skrig af stil, og det kommer bl.a. til udtryk i dit valg af plakater. På minida.dk kan du finde plakater, som er baseret på minimalisme, men også detaljerede mesterværker, hvis du ikke er typen, som godt kan lide, at det er noget iøjnefaldende over sofaen. Plakaterne du vælger skal netop følge dine farver, nuancer og grader, men på samme tid udfordre dem, så de finder deres plads, men også sætter deres præg på rummet. Man siger jo, at alle elementer bidrager med noget til stemningen, og det samme gør dine plakater. 

Fortæl din historie …

Det er også meget vigtigt at få med, at din stue er din, og at den ikke nødvendigvis skal ligne et designerblad, men passe perfekt til dig og din stil. Du skal jo bo der og fortælle din historie ud fra den. Det er svært at føle sig hjemme, når en personlighed ikke afspejler sit hjem. Dette synes vi, og det gælder især for stuen, fordi det er et sted til afslapning og hygge. Plakatsortimentet fra Minida giver dig mulighed for at være dig selv i din egen stue, så du altid føler dig hjemme. Åbn dørene til Minidas webshop og bliv inspireret.