Hvordan indretter man et godt kontor

Annonce

Når man tænker på at indrette et kontor, så kan det være lidt svært ikke kun at forestille sig noget kedeligt. Et sted med et skrivebord, en kontorstol og en computer. Men sådan behøver det slet ikke at være. Man kan gøre så meget mere med et kontor. Her skal det helst ikke være kedeligt, men et godt sted at være. Man bruger trods alt mange timer på sit kontor, og det er gerne her, at man skal få de gode ideer og føle sig inspireret og kreativ. Det bliver man bare nemmest i positive og gode omgivelser.

To vigtige grundværdier til et godt kontor

Okay vi kan ikke helt komme udenom det grundlæggende, når man tænker på et kontor. Det grundlæggende er et godt skrivebord og en god stol at sidde i. Det er en god ide at have et skrivebord med god plads. På den måde sikre du dig mindre rod, hvilket er godt for hjernen, når der skal arbejdes effektivt. Derudover er det også en god ide med skuffer, kasser eller andre inddelingssystemer, så man har styr på sine ting. Derudover er en god stol også vigtig, når man bruger mange timer i den. Stolen skal helst være god for din kropsholdning, ryg og nakke.

Nu kommer vi til det sjove ved at indrette et kontor

farver og pynt. Når du skal vælge skrivebord og stol, så vælg det materiale og de farver som passer til dit lokale og din personlighed. På den måde har du allerede prøvet på at skabe et positivt og behageligt rum for dig. Derudover kan du gøre det mere hyggeligt ved at indrette med vaser og tilføje evt. tørrede blomster. På den måde slipper du for at huske og vande blomster i stress og jag – men du undgår også at skulle kigge på halvvisne blomster. Tørrede blomster har det samme konstante flotte udtryk.