kitesurfing kursus

Kitesurfing kursus – Lær at kitesurfe

Har du længe gået og drømt om at lære at kitesurfe? Hvorfor ikke få gjort noget ved drømmen og komme på et kitesurfing kursus.

I Danmark er der en stigende interesse for kitesurfing. Flere og flere tager denne sport til sig og får en masse fantastiske oplevelser ude på vandet. Oplevelser som du også kan få ved at tage et begynderkursus i kitesurfing.

Bestil et kitesurfing kursus via DuGlemmerDetAldrig

Hvis du gerne vil lære at kitesurfe, kan du med fordel bestille dit kursus hos DuGlemmerDetAldrig. DGDA er en forhandler af oplevelsesgaver, og de har bl.a. et kitesurfing kursus i deres sortiment til en ganske god og billig pris.

Læs mere om kitesurfing kursus via DuGlemmerDetAldrig


Hvis du gerne vil se, hvad det koster at komme på sådan et kursus samt læse mere om den praktiske information, anbefaler vi, at du besøger DuGlemmerDetAldrigs hjemmeside.


Besøg DuGlemmerDetAldrig her.

kitesurfing

Glid let og elegant henover vandet alt imens du lader dig trække af vinden

Derfor er det en fordel at bestille kursus via DuGlemmerDetAldrig

Grunden til, at du med fordel kan bestille et kitesurfing kursus hos DuGlemmerDetAldrig er, at de samarbejder med en af de bedste kiteskoler i Danmark – nemlig Kiteskolen Østjylland.

Denne kiteskole sørger for, at du får 4 timers undervisning i absolut top-kvalitet, så du er rustet til at stå på egne ben næste gang du skal ud at kitesurfe. Kiteskolen Østjylland er Dansk Sejlunion certificeret, hvilket betyder, at du kan forvente høj kvalitet og et stort udbytte af det 4 timers kursus.

Ved at bestille via DuGlemmerDetAldrig får du:

  • 4 timers kursus i kitesurfing (enten i Århus eller Ebeltoft)
  • Kursuset foregår i mindre hold
  • Udstyret er af meget høj kvalitet
  • Hvis der skulle opstå uheld, er du dækket af Kiteskolen Østjyllands ulykkesforsikring

Hvad siger tidligere deltagere?

Kurset var perfekt da der var en instruktør til mig og en medkursist. Jeg kitesurfer i dag uden problemer og ved hvad jeg skal gøre hvis jeg kommer i problemer på vandet…” – Martin Skøtt

Læs resten af anmeldelsen af Martin Skøtt på DuGlemmerDetAldrig.dk. 

Se hvordan kitesurfing kan se ud i det vestlige Australien – nærmere bestemt Shark Bay

Kitesurfing kursus i Århus, Ringkøbing, på Sjælland, på Fyn – Hvor?!

Det er selvfølgelig smartest og mest praktisk at komme på et kitesurfing kursus i nærheden af, hvor du bor. Dog er det ikke sikkert, at du bor i nærheden af en by, hvor du kan lære at kitesurfe. Derfor bliver du nødt til at bide i det sure æble og køre de antal kilometer som det kræves for at komme på kursus. Dog er kørselstiden ikke spor slem, da Danmark er et lille land og der findes forskellige kursussteder rundt omkring i landet.

En af de bedste kiteskoler er Kiteskolen Østjylland som ligger placeret mellem Ebeltoft og Århus. Dog findes der også en række gode skoler på Sjælland – især i København.

Du ønskes god fornøjelse med dit kitesurfing kursus

Her på BedreBoligliv ønsker vi dig rigtig god fornøjelse med dit kursus. Vi håber, at du bliver god til at kitesurfe og får rigtig mange gode timer ude på vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *