Lad boligmagasinets trends flytte ind i dit hjem – vi giver dig 5 lette tips

Denne artikel er sponsoreret 

Måske sidder du også ofte og bladrer boligmagasinerne igennem med stjerne i øjne og vil have det hele? Men måske synes du også er er møg svært at få koncepterne flettet ind i din egen indretning uden det kommer til at koste en bondegård eller kommer til at virke malplaceret. I denne artikel giver vi dig fem lette tips og tricks til hvordan du kan lade boligmagasinets trends flytte ind i dit hjem.

Design din egen personlige billedvæg 

Et koncept der har invaderet boligmodebranchen er billedvægge. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Udvælg nogle af dine fotos, malerier, plakater mm., indram dem og hæng dem asymmetrisk op på samme væg. Lav nogle få google-søgninger for at få inspiration til projektet. Leg med farverne og materialerne på rammerne for at opnå et super fedt og personligt look. 

Giv en væg en klat maling 

For at skabe dybde og kontrast i et rum i dit hjem kan du med fordel male en enkelt væg. På denne måde vil rummet på magisk vis komme til at fremstå større. Køb med fordel nogle farverpøver med hjem fra byggemarkedet, så du er sikker på at vælge den helt rigtige farve som passer din i dit hjem og som du forsat vil være glad for mange år endnu. 

Sammensæt et personligt smykkehjørne 

En fin og feminin trend der er voksende, er at sammensætte et unikt og personligt hjørne til dine smykker. Find nogle gamle skrin eller skåle, som du kan opbevarer dine smykker i. Du kan sammensætte på din helt egen måde og det vil med garanti bliver super fint. I samme omgang kan du aflægge https://chros.com/ et besøg og forkæle dig selv med fine smykker som du nu kan opbevarer i smykkehjørnet. 

Gå på genbrugsjagt og find kreativiteten frem 

Nye møbler kan være en dyr fornøjelse, men du er heldig for den seneste trend inden for boligindretning peger i stigende grad på loppefund og genbrugsskatte. Det smukke og stilfulde opstår nemlig i mødet mellem det moderne hjem og de ældre møbler med slid og patina. Hvis du er modig, så giv møblet en klat maling i en frisk farve og voila så vil det høre hjemme i et boligblad.

Inviter naturen på besøg

Der er ingen tvivl om at planter og blomster er tidløs trend inden for boligindretning, som er kommet for at blive. Fyld dit hjem op med planter og afskårne blomster i alverdens fine potter og vaser. Ikke nok med at de fine planter er smukt for øjet, så bidrager de ligeledes til et forbedret indemiljø – Win win!

Hvis du ikke har grønne hænder, så mist ikke modet, der findes mange stueplanter som er hårdføre og ikke har brug for nænsom behandling, derudover er tørrede blomster og buketter super populære i denne tid og pynter mindst lige så fint.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *