Lækre fliser til dit haveprojekt

Annonce

Er du ved at planlægge, hvordan din have skal renoveres? Måske har fokus indtil nu været på at få huset gjort, så du er glad for at bo i det. Når man flytter i ny bolig, er der rigtig mange, der fokuserer på at få huset gjort i stand, så man føler, man kan flytte ind i noget, man selv har været med til at stå for, mens haven tit kommer i anden række og først bliver ordnet efterfølgende. Og det giver måske i virkeligheden meget god mening, med det byggerod, der tit opstår i forbindelse med en indflytning.

Når haven skal ordnes, er der mange ting, der skal være styr på. Hvilken type græsfrø vil I bruge til at så med, og hvordan skal bedene stå? Noget af det, der er flest, der kommer til at se, er dog jeres fliser. Det er formentlig fliser, der går fra indkørslen og fortsætter som en havegang rundt om huset til jeres indgangsdør. Det er altså det, som gæster og besøgende kommer til at se, når de kommer til jeres hjem. Her kan det være, I har overvejet måske at få natursten lagt. Køb natursten fliser hos LITHOS og se de mange muligheder for, hvordan jeres have kan komme til at se ud.

Alverdens fliser og muligheder

Fliser er et bredt begreb og kan betyde mange ting. Nogle foretrækker helt små fliser, der lægges tæt og dækker havegangen, hvor man kan være med til at skabe et skønt mønster, der næsten kan føles helt vildt at se på. Alternativt kan man arbejde i store fliser, der omvendt skaber sammenhængende flader og gør, at man næsten ikke tænker over, at der er mange forskellige fliser. Med natursten kan man også arbejde med at finde nogle, der er mere ujævne og ubehandlede, så man netop får en fornemmelse af, at haven er knapt så poleret, som boligmagasinerne ellers gerne vil have det til at se ud til.

Der er mange andre ting, der også spiller ind på en flot have. I skal garanteret til at snakke om, hvorvidt det skal være en have, der tilgodeser planter og insekter, eller om det i virkeligheden er vigtigere for jer, at der er plads til at spille en fodboldkamp eller til at stille et gyngestativ på græsplænen. En børnefamilie vil typisk gerne have plads til begge dele, så det er med at tilgodese det i planerne.