Lav en hyggelig spiseplads i haven

Dette indhold er sponsoreret

En hyggelig spiseplads i haven er den perfekte måde at udnytte de lange, varme sommeraftener på. Det er nemlig ikke kun en hyggelig måde at spise på, men det er også en oplagt mulighed for at invitere venner og familie over på en dejlig sommeraften. Med en spiseplads i haven kan man hurtigt føle sig som om man er på ferie – især hvis man har et sted, hvor man kan se solnedgangen. Med en overdækket terrasse kan man bruge spisepladsen i haven i al slags vejr. Sådan bliver sommersæsonen meget længere!

Hvad er hygge for dig?

Hygge er for noget man skaber med de mennesker, man har allermest kær. Samtidig handler hygge også om at slappe af, og lade alle bekymringerne smelte væk. Det er altså noget der giver ro til ens sjæl, og det kan være forskelligt fra person til person hvad der skal til for at have denne følelse. Ved at etablere en spiseplads i haven kan man skabe et rum, hvor man inviterer hyggen ind.

Sådan skaber du en spiseplads i haven

Hvis du ønsker at lave en hyggelig spiseplads i haven, så kan du med fordel starte med at finde det rette bord. Det skal være et bord, der passer ind i den stil, du gerne vil have i din have. Det skal selvfølgelig også være et bord, der er robust nok til at holde til vind og vejr. I stedet kan man også finde et foldbart bord, som man kan pakke væk efter middagen.

5 måder at gøre din have mere hyggelig på

En hyggelig have handler ikke kun om at have det pænt og ordentligt, men også om at have nogle elementer der gør, at man føler sig hjemme. Det kan være en hyggelig lille sofa eller et spisebord med stole, hvor man kan sidde ude i haven og nyde solen. Her 5 bud på, hvordan du kan gøre din have hyggelig:

1) Lav en spiseplads, hvor I kan spise til middag på lange sommeraftner.

2) Lav en hyggelig lille lounge-område. Et godt tip er at bruge plaids eller store tæpper til at definere området.

3) Sæt nogle smukke planter op.

4) Lav en lille udendørs bar. En bar i haven er altid et hit – især hvis den er veludstyret med alle de drinks, man ønsker sig!

5) Sæt nogle smukke lanterner op. Lanterner eller lyskæder kan skabe hygge i enhver have.

Det er en fantastisk idé at lave en hyggelig spiseplads i haven. På den måde kan man nyde maden i det fri sammen med familien eller vennerne.