låsesmed

Luk foråret ind og hold indbrudstyvene ude

Forårets sprudlende energi venter lige om hjørnet, og i den forbindelse er det altid en god idé, at du får en låsesmed til at gennemtjekke låsene i dit hjem. Mange mennesker bruger nemlig årstiden til lange gåture i naturen eller påskemiddage hos familien, hvilket giver indbrudstyvene stort råderum over de mange tomme huse. Så hvis du eks. bor i Valby og ofte har lyst til en tur i parken, kan det anbefales, at en låsesmed forårstjekker dine låse i hjemmet.

Der er indbrudsfare i hele landet, og bor du i Storkøbenhavn, bør sikring af din bolig være en af dine højeste prioriteter. Langt de fleste indbrud bliver begået i villaejendomme, men selv hvis du bor i lejlighed, kan det være fordelagtigt med et besøg fra låsesmeden. Dette gælder især, hvis du bor i et højt traffikeret område, da den store mængde mennesker markant øger risikoen for, at en svagelig sjæl skulle ane chancen for at tilrane sig dine værdier.

 

En lille stigning

Selvom kurven over anmeldte indbrud i anden halvdel af 2017 var nedadgående, så oplyser Danmarks Statistik, at der i årets sidste kvartal skete en lille stigning. Således blev der i fjerde kvartal anmeldt 7.634 tilfælde af indbrud, hvilket er en stigning på 5% sammenlignet med årets tredje kvartal. Kigger vi på tallene for den første halvdel af året, kan vi også se en jævnt stigende kurve, hvilket jo i høj grad falder sammen med forårets gode vejr. Ud fra disse tal kan vi altså se, at indbrudsrelateret kriminalitet i høj grad er sæsonbetonet, og som vi alle ved, leger musene jo på bordet, når katten er ude!

Ønsker du ikke at blive en del af statistikken, er din bedste mulighed at konsultere en professionel låsesmed. Indbrudstyvene går nemlig oftest efter de nemme mål, og en sikret lås kan i mange tilfælde være nok til, at netop din bolig bliver fravalgt i de kriminelles jagt på tyvekoster. Sikring af hjemmet kan derfor være en god investering, da det i sidste ende kan være med til at spare dig for de ekstraudgifter, der er forbundet med et indbrud.

 

Find en god låsesmed

En god låsesmed kan hjælpe dig med at vælge den rigtige type lås til netop din bolig. Der findes mange forskellige typer låse på markedet, og det er derfor vigtigt, at du vælger en lås, der både sikrer dit hjem og samtidig ligger indenfor din prisklasse. Uanset om du bor i Valby eller har din daglige gang på Frederiksberg, er det nødvendigt, at du sikrer dit hjem mod indtrængende. Du skal dog være opmærksom på, at de låse, du vælger, også passer til din boligtype. Er du eks. husejer, bør du tænke over, om du synes, at dine vinduer eller terrassedøre kan låses forsvarligt, eller om sikkerheden trænger til en opgradering. Mange af de bedste låsesmede i landet har autorisationer fra eks. Ruko, og vælger du en af disse, kan du være sikker på, at de ved, hvad de snakker om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *