Lys i høj kvalitet kan give mere liv og farve til dine events og din bolig

Dette indhold er sponsoreret.

Når vinteren står for døren falder mørket hurtigt på. Det hele bliver bare lidt mere trist og gråt. Alt den karisma og kulør, din bolig plejer at udstråle, kan virke tabt. Der er dog råd at hente, hvis du blot tænker lysere tanker. Meget af din boligs indretning kan nemlig komme til sin ret med den helt rigtige belysning. Ved at skæve til film- og tv-branchen, hvor belysningen altid skal være i top, kan du måske få inspiration til hvordan du selv får belyst din bolig, præcist som du vil have det. Med LED produkter fra serien Astera, der netop også leverer belysning i høj kvalitet til underholdningsbranchen, bliver dette muligt.

Den smarte belysning i eget hjem

Produkterne fra Astera er batteridrevne og trådløse. Det giver dig de optimale lamper og pærer, som du kan opsætte hvor du har behov for. Lysene kan findes i mange forskellige former og variationer, hvad end du søger pærer, rør eller spot. Da produkterne er trådløse, er de også nemme at montere, da der hverken kræves montering til stik eller forsyning. Selve opsætningen kræver heller ikke det store, da produkterne er lavet til hurtig opsætning til events og koncerter. Når lysene står som de skal, kan det hele styres gennem Asteras egen app, der både kan regulere styrke og farve på din belysning, alt sammen gennem en simpel bluetooth forbindelse. Dermed kan du hurtigt få lys de helt rigtige steder og af den helt rigtige art.

Lys til alle lejligheder

Med både rør og spot kan du få belyst ikke bare dit hjem, men enhver begivenhed, der kræver den helt rigtige belysning. Lysene kan hurtigt sættes op til ting som koncerter, forestillinger, og udendørs festligheder. Gennem din telefon kan du så derefter hurtigt konfigurere lysene præcis som du ønsker, alt efter stemningen og tempoet. Så hvis du har et bryllup, en koncert i haven, eller noget helt tredje, kan du nemt få det rette lys op og køre. Astera udbyder samtidig også et væld af transportkasser, der samtidig fungerer som ladestationer til lysene, så du nemt kan transportere din belysning til et event uden at stå med et tomt batteri, når du er fremme.

Den holdbare løsning

Kvaliteten af lysene kommer ikke kun af deres evne til at give dig præcis den belysning og styrke, som du ønsker, men også deres konstruktion. Lysene kan klare lidt af hvert, og rigtig mange af Asteras produkter kan nemt tåle udendørs brug, også i de kolde måneder. Mange af produkterne er IP65, og dermed specifikt egnet til også at kunne bruges udendørs. Så hvad end du står med planer til dit næste event, eller vil give din boligs belysning noget ekstra kvalitet, kan lys fra Astera være de rigtige for dig.