Overvejer du selv, eller er du pårørende til én, en trappelift?

Annonce:

Dette er sponsoreret indhold.

Det kan være svært, at indrømme for sig selv, når man har brug for en ekstra hånd i hverdagen, når man har været vant til at klare sig selv og have evnerne til de store aktiviteter. Men vi bliver desværre ældre, og må indse, at vi har brug for hjælpemidler til hverdagens strabadser i ny og næ.

Læs med her og få et indblik i hvad en trappelift kan gøre for dig, eller måske én du kender.

Hvordan fungere en trappelift?

Der er mange som ikke ved hvordan en trappelift i realiteten virker. En trappelift er bygget således, at den bliver installeret langs væggen på den gældende trappe. Den bliver installeret via en skinne, som stolen kører på i et sikkert og trygt tempo via en installeret motor, som sidder inde i selve stolen. Det kan varierer fra model til model hvordan stole- og trappelifte kører. Nogle kører på batteri, andre kører på elektricitet – hvor man også kan få nogle, som kører på begge dele, i tilfælde at strømmen skulle gå i form af strømsvigt og så videre. Derudover er det altid muligt, at bruge trappen, om du er på 1. etage, 2. etage med mere – da der bliver installeret en knap, eller en form for fjernbetjening, hvor du kan styre stolen. Der findes også forskellige slags, både stående og siddende lifte, alt efter hvilket behov du ønsker skal opfyldes.

Der er desuden mange, som frygter at det ikke er muligt at få en trappelift, og derfor må flytte fra sin bolig eller fritidshus. Der findes mange forskellige løsninger og modeller, som kan blive justeret og installeret alt efter hvordan dit hjem er indrettet. Du kan både få stole- og trappelifte installeret til lige trapper, men også til trapper som har diverse svin eller hjørner.

Spar din energi og kræfter til de vigtigste stunder i livet

Det kan som sagt være en svær ting, at skulle indrømme overfor sig selv, at man har brug for ekstra hjælp i hverdagen. I dette tilfælde en stole- eller trappelift, hvis bentøjet ikke fungere helt som det plejer. En stole- eller trappelift kan være med til, at give dig mere energi til andre sjovere ting i dagligdagen – og du kan spare dine kræfter til andre ting, såsom at være sammen med familien, venner eller andre aktiviteter, som også kræver en form for fysisk aktivitet.

Du kan altid spørge til råds hos Opadtrappen.dk, som udbyder trappelifte i mange forskellige modeller.