parcelhus

Parcelhuse til den moderne familie

I Danmark er parcelhuset en udbredt form for beboelse, og i alle egne af landet findes parcelhuskvarterer, som danner rammen om især børnefamiliers liv. Fra vores egen barndom kender de fleste af os nok også kvartererne med de hyggelige huse, der ofte er opført i mursten. Ved et parcelhus forstår man normalt et fritliggende hus med egen have, der er udformet til én husstand. Parcelhuset er altså ganske enkelt et hus, der er placeret på sin egen parcel – også blot kaldet jordstykke eller matrikel.

Et hus med have til børn og voksne

Moderne parcelhuse er populære blandt børnefamilier, blandt andet på grund af adgangen til egen have i en overskuelig størrelse. Det gør den overkommelig at passe i en ellers travl hverdag, men samtidig stor nok til en trampolin, en sandkasse eller andet legeudstyr. Her kan børnene udfolde sig trygt og godt, og hele familien kan hygge sig med grillaftener og lignende på terrassen. Samtidig giver haven selvfølgelig en eftertragtet mulighed for at dyrke egne blomster og grønt til madlavningen.

Tilpas boligen efter jeres personlige ønsker

Det store udvalg af typer inden for parcelhuse sikrer jer en bolig, som er rummeligt, funktionelt og moderne indrettet. Det er imidlertid langt fra de eneste fordele ved at bygge nyt, for parcelhuset er på mange måder tidsbesparende, allerede før I flytter ind. Mens hele familien glæder sig til det nye hjem, kan I se frem til en kort byggetid, som skyldes, at huset bliver opført af præfabrikerede moduler. Det kan derfor konstrueres på byggegrunden i løbet af kort tid.

De moderne parcelhuse er i høj grad personlige parcelhuse, som kan sammensættes efter jeres eget valg ud fra standardkomponenter. Så selvom I vælger, at jeres nye bolig skal opbygges af præfabrikerede elementer, betyder det altså på ingen måde, at I behøver at gå på kompromis med jeres individuelle ønsker.

Når I bestiller jeres nye hus, har I samtidig mulighed for at foretage valg til særlig gavn for miljøet, som eksempelvis jordvarme eller solpaneler. I kan altså finde jeres kommende hjem mellem energivenlige parcelhuse af høj kvalitet, der imødekommer alle jeres personlige ønsker og behov.

Funktionel indretning med spændende arkitektoniske kvaliteter

Har I en fin udsigt fra byggegrunden, som I gerne vil bevare? Det er ikke noget problem, når I vælger parcelhus. De forskellige typer kan tilpasses, formes og komponeres, så huset bliver unikt og passer til såvel byggegrunden som til jeres behov i dagligdagen.

Jeres nye parcelhus kan være en et-, halvandet- eller toplansbolig. Det giver jer mulighed for at komme lidt op over jordoverfladen og nyde omgivelserne fra oven. Denne valgmulighed vil I måske især sætte pris på, hvis I har været så heldige at anskaffe jer en charmerende naturgrund. Samtidig giver det en god fleksibilitet, hvis I eksempelvis drømmer om, at børnene skal have deres egen etage, hvor de kan slå sig lidt løs, når de skal lege.

Husk også at tænke på carport og opbevaring af cykler, haveredskaber og lignende, som alt sammen kan kombineres med jeres valg af hustype.9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *