Poloshirts til mænd – det skal du se efter i 2020

Annonce: Skal du finde en poloshirt til sommerens varme vejr? Og hvornår skal du egentlig have en poloshirt på? I denne korte guide får du en oversigt over, hvad du skal kigge på, når du vælger en poloshirt. Vær især opmærksom på hvilket materiale din poloshirt er lavet i. Lad os komme i gang!

Kig på din poloshirts detaljer

Det kan blive et mareridt at vælge den perfekte poloshirt. For hvad er den perfekte poloshirt egentlig? Skal den sidde tæt eller løst? Skal den være lang eller kort? Der er mange spørgsmål, som går igen. Vi giver dig nogle helt specifikke detaljer, som er gode at vide, når du vælger en poloshirt. Vi begynder med poloshirtens mål, derefter går vi videre til de enkelte detaljer, såsom farver og features.

Hvordan skal din poloshirt se ud?

Når du vælger en poloshirt, skal du være opmærksom på disse detaljer:

  • Længden
  • Vidden
  • Ærmerne

Længden på din poloshirt

Længden måles fra top til bund. Den rigtige længde på poloshirten er, når din poloshirt falder lige over midten af lynlåsen på dine bukser eller shorts. Går den længere ned, bliver din poloshirt lang. Det får den til at se meget sjasket ud. Er den kortere, ser det ud som om, at den er krympet i vaskemaskinen.

Vidden på din poloshirt

Målene på din overkrop er vigtige i forhold til at finde den rigtige vidde til din poloshirt. Er du bodybuilder-typen, kan det være svært at finde en poloshirt, der rigtig passer i vidden. En poloshirt skal nemlig helst føles behagelig, når du har den på overkroppen. Når du har poloshirten på, kan du tage fat på begge sider af trøjen med fingrene. Mål derefter hvor meget stof du får fat på mellem fingrene, før dine fingre rører din krop. Ideelt skal du kunne holde ca. 5-7 cm stof på hver side af din krop. Kan du det, har du fundet en god målestok for en strømlinet poloshirt.

 

Din poloshirts ærmer

Din poloshirts ærmer skal lægge sig mellem din skulder og albue, når du tager din polo på. Hvis ærmerne er tættere på din albue eller tættere på din armhule, vil den føles ubehageligt, og du vil hurtig kunne mærke ubehag. Du kan bruge den samme teknik, som du målte vidden af poloen med til at finde den ideelle vidde på dine ærmer. Du skal få mellem 1,5 til 3 cm af tøjets stof mellem fingrene, når du tager griber fingrene omkring stoffet.

Gode materialer gør forskellen, når du vælger din poloshirt

Skal du finde en behagelig poloshirt, er det godt at kigge efter, hvilket materiale som den er lavet af. I langt de fleste tilfælde vil en poloshirt af bomuld eller naturlige fibre (f.eks. silke, lærred eller hør) være et perfekt valg. Det naturlige stof vil give den et naturligt look. Det giver en behagelig og afslappet poloshirt. Dertil giver din poloshirt dig også et stilrent og uspoleret look, når du bærer den sammen med dine shorts, chinos, jeans eller lignende.

Der findes mange andre forskellige detaljer på en poloshirt

Man kan hurtigt stirre sig blind i størrelsen og materialet på poloshirten, især hvis den ikke sidder ordentligt. Sagen er bare den, at der også findes mange andre forskellige features på en poloshirt. Vi har lavet en liste herunder, så du kan se hvilke features, der er. De har hver deres udtryk, stil og funktionalitet..

  • Poloshirt med lange ærmer
  • Polo shirt med tryk
  • Poloshirt med lynlås
  • Poloshirt med logo
  • Poloshirt med mønster

Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv din næste poloshirt

Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af poloshirts og samtidig få gode råd med på vejen omkring farver og pasform – så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden om poloshirts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *