Reducer dit energiforbrug med LED-belysning

Mange virksomheder bliver mere og mere opmærksomme på de små steder, hvor der er mulighed for at spare penge. Et af disse steder er på belysningen i virksomheden. Hvis man har en stor virksomhed, ved man, at der skal mange lamper til. Det betyder selvfølgelig også, at der skal mange pærer til. Det er ikke sikkert, at alle medarbejdere husker at slukke lyset efter sig. Alt dette taget i betragtning, kan det være store besparelser, hvis man skifter de gamle pærer ud til energibesparende LED pærer.

Læs med her og få mere info om LED belysning til industri og LED industriarmatur.

Energibesparende belysning

De energibesparende pærer er efterhånden blevet meget populære i de danske private hjem, men flere og flere virksomheder bliver opmærksomme på netop mulighederne for at spare penge på belysningen i virksomheden. LED belysning til industri bliver således mere og mere populært.

Hvis virksomheden bruger gløde- eller halogenpærer er der heldigvis et alternativ – LED industriarmatur og pærer. Når du skal vælge nye pærer til din virksomhed, kan du med fordel være opmærksom på nogle forskellige ting. Hvis du er vant til at købe enten halogen- eller glødepærer, kan det nemlig være lidt anderledes at skulle købe LED pærer og belysning.

Lumen er det, der angiver lysstyrken på pæren og derfor også hvor meget lys, som pæren vil afgive. Reglen er, at jo højere lumen-tallet er, jo mere lys vil der blive udsendt. Du skal selvfølgelig tænke på, hvor meget lys du har brug for, de forskellige steder i din virksomhed og derefter købe forskellige pærer, der er tilpasset behovet for lys.

Lyset fra LED pærer er udviklet til at gengive det flotte lys, man får fra f.eks. glødepæren. Der er dog alligevel stor forskel på det lys, som de forskellige pærer udsender. Der kan være stor forskel på både lysstyrken og lysets farve. Hvis du ikke har erfaring med at købe LED pærer, kan det være en god idé at købe dem et sted, hvor du kan se hvordan pæren lyser, inden du køber.

LED-belysning til industri

Der findes mange forskellige muligheder for LED belysning til industri og virksomheder. Særligt LED industriarmatur fra LED-TEK er populære. Industriarmatur fra LED-TEK er solidt og velegnet både til udendørs og indendørs brug. Amaturene er særligt velegnede i industrien, da de er robuste, vandtætte, dobbeltisolerede og lavet i polycarbonat.

Det er vigtigt, at man kan se hvad man laver, når man er på arbejde. Der kan være mange forskellige behov for belysning, alt efter hvilken virksomhed man arbejder i. På et kontor er der f.eks. et andet behov for belysning end f.eks. på et værksted eller på et lager.

Hvis du skal have ny belysning på arbejdspladsen i forbindelse med at spare penge på energiregningen, skal du derfor være opmærksom på dit behov for belysning. Har du brug for enkelte lamper eller armaturer, hvor du kan hænge pærer og lysstofrør i forskellige serier og rækkefølger? På et lager skal der ofte bruges meget belysning og derfor er det vigtigt, at løsningen bliver nem og praktisk. Sådan en løsning kan LED-TEK levere med deres LED armaturer, der kan bruges til mange formål.

LED-TEK kan levere forskellige produkter til din virksomhed, der altid er udformet i den bedste kvalitet. Amaturene er perfekte, hvis du skal have god og energibesparende belysning i din virksomhed. Du kan sammensætte amaturene, så det passer perfekt ind i din virksomhed. Installationen er nem og hurtig. Du kan få armaturerne i forskellige længder, hvilket gør det nemt at tilpasse armaturerne til netop dit behov. De kan monteres i loftet og hænges i wire, som det passer dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *